Bucureşti: Toate colecţiile „Adevărul“, la Bookfest 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Standul editurii va fi amplasat în faţa intrării principale de la Romexpo. Pentru prima oară în România, „Adevărul” lansează opere alese „Charles Dickens“ în 15 volume.

Ediţia din acest an a celui mai mare salon de carte din Bucureşti îşi va deschide porţile pentru vizitatori în perioada 17-21 iunie, la Complexul Expoziţional Romexpo, în pavilioanele 13, 14, 15, 16 şi 17.

Întreaga colecţie „100 de cărţi pe care trebuie sa le ai în bibliotecă” va fi accesibilă tuturor iubitorilor de literatură. De asemenea, cititorii „Adevărul“ vor putea achiziţiona volumele al II-lea şi al III-lea din „Winetou“, cu două săptămâni înainte de apariţia oficială.

„Colecţia Adevărul”, cu peste 150 de volume de carte de lux, printre care opere complete James Clavell, Theodor Constantin, Sven Hassel, Mark Twain şi Karl May, va fi la standul editurii.

„Adevărul“ oferă cărţile copilăriei

Doar la Bookfest 2009 puteţi cumpăra în avanpremieră volumele „Frumoasa adormită” şi „Peter Pan” din colecţia „Disney Classic“.

Totodată, cinefilii vor găsi la Romexpo cele mai bune colecţii de filme pe DVD: „Mărgelatu“, „Ardelenii“, „Jandarmii“, „Toma Caragiu“, „Colecţia de filme istorice Sergiu Nicolaescu“ şi „Brigada Diverse“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite