Blue Air va introduce o nouă cursă pe ruta Bucureşti-Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania low-cost Blue Air va creşte, începând cu data de 1 mai, frecvenţa zborurilor pe ruta Bucureşti-Arad, de la cinci la şase curse pe săptămână, după cum a anunţat, vineri, operatorul.

Cererile de bilete pentru această rută au necesitat introducerea unui nou zbor către Arad, după cum informează oficialii Blue Air.

Cursele vor fi operate în timpul săptămânii, în fiecare zi de luni până vineri şi duminica. Preţul unui bilet dus-întors porneşte de la circa 40 de euro, cu taxe de aeroport incluse.

Mai citiţi şi:

VIDEO Compania Blue Air a închiriat o aeronavă de 186 de locuri

Curse low-cost spre Bangkok şi Havana

Compania a anunţat recent că va creşte numărul de zboruri interne, operatorul având curse şi spre Cluj-Napoca şi Timişoara.

Compania low-cost, controlată de omul de afaceri Nelu Iordache, a avut anul trecut afaceri de circa 140 milioane euro, sub estimări, dar în creştere cu 12% faţă de valoarea din 2008, pe fondul lansării de zboruri noi, al creşterii numărului de aeronave şi al încheierii unor parteneriate.

În ceea ce priveşte numărul de pasageri, compania a înregistrat o creştere de aproximativ 50%, la 1,7 milioane de persoane.

Compania operează peste 50 de rute europene, în 14 ţări, având o flotă de 11 aeronave.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite