Blănuri şi ţinute de toamnă-iarnă, la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Haine de piele pentru bărbaţi şi poncho împletit din blană de vizon pentru doamneFoarte multe firme au venit la Modexpo cu oferte constând în haine din piele şi diverse blănuri, la preţuri



Haine de piele pentru bărbaţi şi poncho împletit din blană de vizon pentru doamne
Foarte multe firme au venit la Modexpo cu oferte constând în haine din piele şi diverse blănuri, la preţuri de producător. Astfel, pentru bărbaţi, o geacă din piele naturală costă începând cu 380 RON şi poate ajunge la 700 RON, cum este cea din piele de oaie. Pentru dame, hainele din piele costă de la 300 la 450 RON, dar şi 1.000 RON, cum este cazul celor cu gulere din blană de vulpe. Blănurile se găsesc în număr mare, colorate sau simple, pentru toate gusturile, dar nu şi pentru toate buzunarele. Hainele din vizon au preţuri începând cu 1.200 RON, în timp ce una din blană de nurcă este 4.200 RON. Gulerele din vulpe sunt în jur de 240 RON, căciulile între 220 şi 300 RON, iar un poncho din fâşii împletite din blană de vizon ajunge la 2.000 RON.

Sacouri cambrate şi curele late, printre tendinţele sezonului
Firme româneşti de renume, producătoare de costume bărbăteşti şi ţinute elegante prezintă la Modexpo tendinţele actuale ale modei. "Am adus costume business, în culorile acestui sezon: maro, bej auriu, alb-negru, din stofă cu fir metalic, sacouri cambrate scurte, cu nasturi foarte mari şi curele late", ne-a spus preşedintele Asociaţiei de Modă şi Design din România, Liliana ţuroiu Udrea, prezentă şi ea la expoziţie cu o colecţie intitulată L.T.U. Pentru primăvara anului 2007, Liliana ţuroiu a adus ţinute avangardiste, sacouri cu mânecă trei sferturi şi cu terminaţii din blană, rochii până la genunchi şi pălării cu boruri mici. Prezentarea noilor colecţii are loc sâmbătă, de la ora 17.

Aparatură pentru saloane de cosmetică şi produse naturale pentru corp
La Romexpo are loc, în această perioadă, şi Cosmetics Beauty Hair, expoziţia internaţională pentru produse şi echipamente pentru cosmetică, coafură şi întreţinere corporală. Vizitatorii pot încerca sute de creme, tratamente, produse pentru întreţinerea feţei, a mâinilor, dar pot şi proba diverse aparate de slăbit. Firmele participante au adus şi aparatură pentru dotarea completă a unui salon de cosmetică, oferta fiind formată din solare, aparate pentru masaj, vacuum etc. Expoziţiile sunt deschise până duminică, iar biletul de intrate este 6 RON.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite