Bivolaru vrea să ne scoată din criză, din Suedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Yoghinii au intrat azi la ora 14.00 în comuniune spirituală cu Gregorian Bivolaru şi au început un ritual de rugăciune care va dura timp de trei zile.

Prin această tehnică de Integrare în Absolut, cum o numesc discipolii, se urmăreşte combaterea crizei economice din România. Mii de adepţi au început să mediteze, încă de ieri, în mai multe locaţii din Capitală,  în care folosesc ca fundal sonor melodia „Valurile Dunării", a lui Iosif Ivanovici.

„Prin această melodie vom trezi sufletul neamului nostru din adormire. De 20 de ani facem asta pentru poporul român, doar că acum este mai multă nevoie şi va fi necesară o participare masivă“, ne-a declarat unul dintre yoghini, care a refuzat să spună dacă este vorba despre celebrele spirale. „Ne vom aduna în diferite conjuncturi şi vom ajuta cu energii pozitive conducătorii ţării pentru a lua cele mai bune decizii“, a mai spus el.

Meditaţiile din aceste zile sunt susţinute, „în mod subtil şi telepatic“, de către Bivolaru, care a fugit ilegal în Suedia acum cinci ani, dar se poate întoarce liniştit de-acolo. Acesta a scăpat recent de puşcărie întrucât faptele pentru care mai era judecat, sprijinirea unui grup infracţional şi trafic de persoane, au fost prescrise acum o lună, iar liderul MISA a fost achitat.





București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite