Biletele RATB nu se scumpesc până la primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Adrian Criţ, a declarat, astăzi, că biletele RATB nu se vor scumpi până la primăvară.

El a precizat însă că este posibil ca preţul abonamentelor să fie mai mare decât cel de acum şi să se apropie de cele practicate în alte ţări europene.

Astfel un abonament lunar pe toate liniile este posibil să fie echivalentul a 60 de călătorii.

Pe de altă parte, directorul general a precizat că regia are nevoie urgentă de 65 de milioane de lei pentru a încheia anul fără datorii. Acesta a adăugat că, dacă nu vor fi primiţi aceşti bani, vor fi datorii în special către furnizori, cum ar fi de combustibil, electricitate, piese de schimb etc.

La rândul său, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat că, la rectificarea bugetară, suma pe care RATB o va primi este de doar 50 de milioane de lei.

Adrian Criţ a mai spus că pentru eficientizarea activităţii regiei au fost introduse linii de transport RATB în cinci localităţi preorăşeneşti din judeţul Ilfov.

Cât priveşte pregătirea de iarnă, directorul general al RATB a declarat că angajaţii săi se vor ocupa de deszăpezirea depourilor, liniilor de tramvai, autobazelor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite