Bilete de tren luate în avans, mai ieftine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Călători anunţă că, începând de astăzi, se acordă reduceri cuprinse între 5 şi 13% pentru cumpărarea cu anticipaţie a biletelor de tren şi la biletele cu preţ întreg/copil.

Procentele de reducere stabilite de CFR se aplică la preţul biletului de călătorie şi la suplimentul de tren, în funcţie de perioada de anticipaţie a procurării biletului. Această reducere nu este, însă, valabilă la tariful de rezervare a locului şi la tariful de supliment de pat/cuşetă.

Procentele aplicate la biletele de tren cumpărate cu anticipaţie sunt următoarele: 13% reducere la cumpărarea cu anticipaţie peste 21 de zile, 10% reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 11 până la 20 de zile şi 5% reducere pentru o anticipaţie de la 6 până la 10 zile faţă de data călătoriei.

CFR informează că reducerile menţionate mai sus se aplică numai la emiterea electronică a legitimaţiilor de călătorie prin sistemele electronice de emitere (on-line, xSell) pentru bilet întreg şi bilet pentru copil.

Mai multe informaţii legate de orar, tarife şi oferte sunt disponibile în toate staţiile şi agenţiile CFR, precum şi pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite