Bilanţul furtunii care a măturat Capitala: un mort, 4 răniţi, 37 de copaci căzuţi, 19 autoturisme distruse şi 11 străzi blocate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În total, în intervalul 19.10 şi 21.45 au fost făcute 274 de apeluri către numărul de urgenţă 112. Dintre aceste 58 au fost pentru a solicita echipelor de pompieri să intervină din cauza daunelor făcute de fenomenele meteorologice.

Bilanţul furtunii de aseară din Capitală este unul halucinant. Cel mai grav incident este cazul unui bărbat din zona 13 Septembrie care a murit electrocutat după ce s-a urcat pe casă, în jurul orei 20.15.

De asemenea, două femei şi doi copii din zona Herăstrău au fost grav răniţi şi transportaţi la spital după ce un copac a căzut peste o casă.
O altă persoană dintr-un autobuz a fost rănită uşor de crengile unui copac în zona Televiziunii Române.

image

Click pe imagine pentru a vedea
o galerie foto cu efectele furtunii de aseară

În total, au fost făcute 274 de apeluri la 112, dintre care 58 pentru a solicita intervenţii determinate de fenomenele meteorologice. În total, au fost 37 de copaci căzuţi. 19 autoturisme au fost dinstruse din cauza furtunii şi 4 intersecţii mari din Capitală au fost blocate. De asemenea, şi şapte străzi laterale au fost închise.Pompierii au lucrat ore în şir pentru scoaterea apei din 3 imobile de pe o stradă din Capitală. În total, 160 de lucrători ISU, 38 de autospeciale şi două motopompe au lucrat aseară.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite