Bicicleta, închiriată doar cu buletinul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Centrul de închiriere de biciclete „La Pedale“ din Bucureşti se redeschide în acest weekend (10 şi 11 aprilie).

Anul acesta vor fi o sută de biciclete în plus faţă de 2009. În total, 250 de biciclete gratuite îi aşteaptă pe bucureşteni ca să fie plimbate prin parcurile Herăstrau şi Kiseleff.  În prezent, bicicletele sunt grupate pe trei categorii, pentru adulţi, adolescenţi şi copii.

Închirierea unei biciclete verzi nu costă nimic şi se face pe baza buletinului şi a unui contract de dare în folosinţă semnat la centrele „La Pedale“. Bucureştenii se pot plimba maximum două ore în perimetrul parcurilor de unde au închiriat bicicleta respectivă.

„Proiectul „La Pedale“ este unul foarte ambiţios pentru Asociaţia Green Revolution, dar în aceeaşi măsură şi pentru locuitorii Capitalei. Este o probă de civilizaţie pe care eu sper să o trecem cu bine, este o dovadă a faptului că Bucureştiul poate evolua şi se poate transforma într-o capitală europeană“, a spus Raluca Fiser, preşedintele Asociaţiei Green Revolution.

Proiectul  „La Pedale“ face parte dintr-o strategie pe termen lung a Primăriei Sectorului 1 şi a Asociaţiei Green Revolution, care vizează promovarea bicicletei ca mijloc de transport urban.

Proiectul „La Pedale“ se va desfăşura între 10 aprilie şi 31 octombrie. Programul centrelor de închiriere este de luni până vineri, între orele 12.00 -19.00, iar sâmbăta şi duminica, între orele 10.00 - 20.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite