Noi confirmări pentru B'ESTEFST Summer Camp! Skindred şi Tristania pentru prima oară în România.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Skindred şi Tristania sunt cele mai noi nume confirmate în cadrul B'ESTFEST Summer Camp, alăturându-se astfel celor deja anunţate printre care Garbage, Pulp, Stanton Warriors, Modestep Live şi Dope D.O.D., Kreator, Moonspell, Obituary sau Messugah. B'ESTFEST Summer Camp se va desfăşura vara aceasta în perioada 6-8 iulie, în cadrul B'ESTFEST Park, pe malul lacului Pasărea din Tunari.

Skindred este o trupă galeză cu un stil muzical extrem de versatil, ce imbină rock-ul alternativ şi heavy metal-ul cu elemente reggae şi punk rock. Spre finalul anilor `90, Skindred s-a bucurat de succes înca de la primul său album intitulat "Babylon", piese precum "Nobody", "Preasure" sau "Selector" devenind adevarate hituri. Cu trecerea timpului, sound-ul trupei a evoluat considerabil, astfel că piesele de pe "Union Black", cel mai recent material discografic ce a fost lansat în luna aprilie a anului trecut, au fost îmbogăţite cu influenţe notabile de dubstep, hip hop şi chiar drum and bass. Datorită show-urilor live explozive, trupa a devenit o prezenţă constantă în line-up-ul unor festivaluri precum Download, Boardmasters, Wacken Open Air sau Sonisphere, urmând ca anul acesta Skindred să-şi treacă în agendă şi B'ESTFEST Summer Camp, unde va fi prezentă pe data de 8 iulie.

Tristania, trupa metal gothică de origine norvegiană, a fost creată în anul 1996, iar în vara anului 1997 au înregistratprimul lor album numit "Widow's Weeds". Acesta a fost primul material dintr-o serie de şase albume de studio, de-a lungul cărora trupa şi-a diversificat stilul muzical, fără a renunţa însă la elementele din muzica clasică precum orga, fluierul, vioara sau clavecinul care se îmbină armonios cu vocea puternică a solistei. Devenită extrem de apreciată la nivel internaţional, Tristania şi-a trecut la rândul său în CV nenumarate festivaluri internaţionale, anul acesta urmând să fie prezentă şi la Bucureşti, pe 8 iulie, în cadrul B'ESTEFST Summer Camp.

Biletele pentru B'ESTFEST Summer Camp pot fi achiziţionate până pe data de 15 martie în promoţia "earlybird" la preţul de 215 lei pentru abonamentele de 3 zile şi 95 lei pentru biletele de o zi, la care se adaugă şi un voucher de 10 lei pentru cei care doresc acces în camping. Acestea pot fi achizitionate online de pe
www.MyTicket.ro sau din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi din reţelele afiliate MyTicket. Programul festivalului va fi completat cu noi nume în perioada următoare, mai multe informatii despre ediţia din 2012 a B'ESTFEST Summer Camp fiind disponibile atat pe site-ul oficial, www.bestfest.ro cât şi pe conturile de Facebook<http://www.facebook.com/Bestfest.Romania> şi Twitter <https://twitter.com/#!/bestfest_ro> ale evenimentului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite