Berceniul, fără curent electric timp de 12 ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii din cartierul Berceni şi agenţii economici din zonă vor rămâne fără electricitate, duminică, între orele 7.00 şi 19.00, din cauza unor lucrări la staţia electrică Maşini Grele, anunţă Enel Muntenia.

Bucureştenii care locuiesc în Şoseaua Berceni nr.96, strada Oituz, ansamblul rezidenţial şi comercial Monaco Tower, precum şi agenţii economici din zonă, vor fi afectaţi de întrerupere.

"Realizarea acestor lucrări este absolut necesară şi constă în înlocuirea echipamentelor vechi, cu unele moderne, de ultimă generaţie, care au o fiabilitate ridicată. Scopul lucrărilor este de a oferi un grad sporit de siguranţă în alimentarea consumatorilor precum şi creşterea capacităţii reţelei electrice de distribuţie în zonă", precizează sursa citată.
Lucrarea face parte din programul de modernizare a reţelelor electrice din Muntenia, Banat şi Dobrogea.

Investiţiile în cele trei zone se ridică la 700 de milioane de euro, pe parcursul a cinci ani şi vizează îmbunătăţirea calităţii serviciilor de distribuţie, în special în ceea ce priveşte reducerea numărului şi a duratei întreruperilor de energie electrică.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite