Bendeac despre vedetele din România: „Nu mă interesează să fac parte dintr-o gloată de încuiaţi, fripturişti şi şuşanişti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Am o mare problemă cu vedetele din România. Nu mare. Uriaşă! Voi priviţi fenomenul din-afară, eu din interior“, a scris astăzi actorul pe blogul său povestind câteva din momentele cu care s-a confruntat de a ajuns lao astfel de concluzie.

„Încerc să mă dezic în toate felurile cu putinţă de lumea mondenă de la noi: nu merg la evenimente mondene, lansări, celebrări, adunări, comemorări etc. Nu mă interesează să fac parte dintr-o gloată de încuiaţi fripturişti şi şuşanişti. DA! RECUNOSC! SUNT OBSEDAT DE STAR SYSTEMUL AMERICAN!

Ăla e modelul meu. Odata cu toamna asta mi-am jurat ca voi face tot ce-mi sta in putinta pentru a reinventa ceea ce inseamna show tv de comedie, o categorie intepenita in proiect, poate si din pricina faptului ca muuuuuulta vreme a fost acaparata de oameni incapabili sa priveasca spre cum se face in occident. E mileniul 3!!! Hai cu deztepenirea! Trebuie sa ne reinventam, sa ne depasim limitele, sa socam, sa aducem mereu ceva nou si cool.

Dar sa revenim la subiect. Vedetele din Romania.

Am incercat in ultima vreme sa provoc diferite personalitati la colaborari artistice ce presupuneau din partea lor in primul rand AUTOIRONIE! Nu exista frate!! Sa vedeti “rasini” ce-au pe ei ai nostri!! Intreaba de 10 ori despre ce e vorba si daca ei ies din treaba respectiva ca niste fluturi imaculati.
 (...)

POTI SA FACI ASA CEVA IN ROMANIA CU “VEDETELE” NOASTRE CARE UMBLA CU UN BAT IN FUND??? Bai baieti!! Aia inventara cuvantul vedeta! De-aia sunt asa de deschisi!!

La noi s-a ajuns cu „impresiile din cap“ atat de departe incat am avut parte de situatii PE-NI-BI-LE!!! Am facut un casting si cineva mi-a tot sugerat sa fie chemata si o fatuca de la o televiziune din provincie care a facut vara asta un matinal la Bucuresti si “e frumoasa rau ba Bendeac”. Eu zic : “Bine ma! Chemati-o!” Tot ei ma suna a doua zi: “N-o mai aducem pe-aia la casting! Cica impresarul a sfatuit-o ca nu e bine pentru imaginea ei sa se asocieze cu un show de umor” VOI REALIZATI?!?!?! Ea are o imagine de aparat ba!!! Adica apare la emisiuni urmarite de mama, tata si catelu dar cand este invitata la un casting pentru un show cu varfuri de peste un milion de telespectatori, nu se potriveste cu “imaginea” ei! Nu e genial! Am ras si cu posteriorul, ca sa nu zic “cu..l”!
Imi mai amintesc o chestie acum.. Faceam acum vreo 2 ani o emisiune care se numea “Vedete-n figuri”. Si producatoarea ma mai tinea la curent cu ce invitati au fost contactati pentru editiile urmatoare. Ei… La un moment dat imi spune: “Am invitat-o si pe… (nu dau nume), dar mi-a spus ca ea nu vrea sa apara in aceeasi editie cu vreo vedeta porno”… Bai si-atunci m-am enervat! Rau! Fiindca, pana la urma, era vorba de una care a devenit faimoasa in urma faptului ca si-a inselat iubitul in fata a milioane de oameni dupa care a pozat in Playboy. Intelegeti pana unde merge ipocrizia?

Cam asta e cu vedetele noastre.

Tocmai de-aia am apreciat faptul ca, dupa ce saptamana trecuta l-am ironizat (dar dragut) pe Botezatu in emisiune, imbracand personajul Gigi in chilotii CB pe Calea Victoriei si in Mall, omul mi-a trimis un cadou. Printre altele, si doua camasi, semn ca nu creeaza numai boxeri! 
VĂ PUP, VĂ IUBESC şi VĂ RESPECT!!!



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite