Tupeu fără limite la şmecherul cu BMW care a fost eliberat! "Nu eram beat, am băut puţin". Mama fetei plânge cu fotografia copilului ei în mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Andronie, beizadeaua cu BMW care a ucis două persoane şi a rănit alte trei, într-un cumplit accident rutier, pe Calea Floreasca, a fost eliberat. Magistraţii au luat această decizie deşi beizadeaua era urmărită de poliţie, în momentul în care a produs accidentul, şi era într-o stare avansată de ebrietate. Acesta a declarat, însă, după ce a fost eliberat din arest, că motivul accidentul a fost neatenţia.

Întrebat de reporteri cum comentează decizia judecătorilor de a-l elibera, după ce a fost urmărit cu maşina poliţiei prin Bucureşti şi prins beat la volan, Andrei Andronie a declarat senin că "una e beţie, una e să bei puţin".

EDITORIAL Șmecherul cu BMW și justiția oarbă

"Merg până la curtea de la Strasbourg ca să se facă dreptate!"

Corneliu Micu, tatăl taximetristului ucis, se declară şocat de această decizie şi, cel mai probabil, procurorii vor face recurs. Acesta susţine că magistraţii au fost influenţaţi, în decizia lor de a-l elibera pe tânăr, de faptul că acesta este fiul bancherului Jean Andronie.

"Nu e posibil ca acest tânăr care a făcut două crime şi şi-a mutilat una dintre prietene să fie pus în libertate. S-a sustras de la toate controalele poliţiei, a sfidat pe toată lumea, iar magistraţii l-au pus în libertate. Legea nu e făcută pentru bogaţi? O să merg mai departe până la curtea de la Strasbourg ca să fac dreptate! Tatăl criminalului nu m-a contactat decât o singură dată, pentru a mă întreba daca accept un ajutor financiar. L-am refuzat! Făcea un bine dacă nu-i dădea cheile de la maşina cu care mi-a ucis copilul", a declarat Corneliu Nicu pentru bucuresti.adevarul.ro.



Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini!

Şoferul cu BMW X5 care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca

Marcela Nistor plânge cu fotografia fetei în mână

Marcela Nistor, mama fetei care a murit în timp ce se urca in taxi, a spus că este distrusă de această decizie. "Un copil care se laudă că are facultăţi în ţări străine m-a nenorocit pe viaţă. Noi murim cu dreptatea în mână. Nu am bani, nu am viaţă, de ce s-a întâmplat aşa? Stau cu fotografia fetei mele în mână şi plâng". Aceasta a adăugat că va pleca din nou la muncă în Portugalia, dar l-a împuternicit pe iubitul fetei ei ucise să meargă mai departe în instanţă cu avocatul pentru a-l băga definitiv la închisoare pe Andrei Andronie.

Accidentul de pe Calea Floreasca, in urma căruia un taximetrist şi o tânără au fost ucişi de şoferul unui BMW X5

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la accidentul de pe Calea Floreasca!

Cererea procurorilor de a-l menţine în arest este considerată nefondată, consideră judecătorii

Andrei Andronie, beizadeaua cu BMW care a ucis doi oameni într-un teribil accident rutier se pregăteşte în aceste momente să iasă de după gratii. Decizia Tribunalului Bucureşti este definitivă. “Instanţa a casat sentinţa Judecătoriei Sectorului 1 şi a respins ca nefondată cererea Parchetului de a prelungi mandatul de arestare emis împotriva inculpatului Andronie. Sentinţa Tribunalului este definitivă”, a declarat judecător Laura Andrei, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bucureşti.

Citeşte şi:


Beizadeaua cu BMW, Andrei Andronie, rămâne după gratii

Ucigaşul cu BMW de pe Calea Floreasca e disperat să iasă din arest: Andrei Andronie cere să fie eliberat sub control judiciar

FOTOGALERIE Justiţiarii de Bucureşti: Prietenul fetei ucise de beizadeaua cu BMW a oprit o şoferiţă beată în trafic


Beizadeaua cu BMW nu scapă din arest! Judecătorii i-au respins lui Andrei Andronie cererea de eliberare

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite