Bebeluşul găsit mort ieri a fost ucis cu un obiect tăietor şi abandonat într-un sertar. Suspecta principală: mama sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în jurul orei 12.30, poliţiştii de la Serviciul Omoruri au găsit un bebeluş mort într-un sertar dintr-o casă de pe strada Floare de Vârf. Cadavrul  a fost găsit la adresa mai sus menţionată într-o încăpere, aşezat în sertarul unui corp de mobilă. Examinarea externă a cadavrului a stabilit existenţa unei plăgi produse cu obiect tăietor înţepător.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului Tribunalului Bucureşti, poliţişti ai Serviciului Omoruri şi Criminalistic al Poliţiei Capitalei şi medic legist din cadrul Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Cadavrul  a fost găsit la adresa mai sus menţionată într-o încăpere, aşezat în sertarul unui corp de mobilă.

Examinarea externă a cadavrului a stabilit existenţa unei plăgi produse cu obiect tăietor înţepător.

Bebeluşul a fost ridicat şi transportat  la Institutul Naţional de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Moartea a fost violentă

Au fost efectuate audieri rezultând că  în noaptea de 04/05.10.2011, în jurul orei 03.00, mamei i s-a făcut rău, iar la scurt timp a născut, fiind ulterior transportată cu ambulanţa la spital, unde a fost internată.

Tot din cercetări a rezultat că membrii familiei nu cunoşteau că femeia era însărcinată şi nu cunosc amănunte despre naşterea nou născutului.
Astăzi, la Institutul Naţional de Medicină Legală, a fost efectuată necropsia cadavrului nou născut, ocazie cu care medicii legişti au emis următoarele concluzii provizorii: „Moartea a fost violentă. Ea s-a datorat hemoragiei interne şi externe consecutivă unor plăgi tăiate cervical anterior”.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite