Bebeluş mort după ce s-a înecat cu ciorbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de pe strada Barca Rolei din sectorul 3 este cercetată de poliţişti după ce bebeluşul ei în vârstă de trei luni s-a înecat cu ciorbă şi a murit. Ea a chemat ambulanţa, ieri-dimineaţă, în jurul orei 5.30, anunţând că micuţul nu mai respiră şi este vânăt la faţă.

În câteva minute, două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, dintre care unul cu medic pediatru, au venit la faţa locului. Din păcate, aceştia nu au putut decât să constate că micuţul era mort de mai bine de o oră.

„Personalul medical a încercat să-l resusciteze mai bine de jumătate de oră, dar fără niciun rezultat. Doctorii au scos din căile respiratorii ale copilului o cantitate foarte mare de mâncare dar nu au mai putut să-l salveze“, potrivit Alis Grasu, medic coordonator al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Mama copilaşului le-a spus celor de la ambulanţă că sâmbătă i-a dat de mâncare micuţului ciorbă, de mai multe ori. Ultima dată când l-a hrănit a fost în jurul orei 12 noaptea. Bebeluşul, care a dormit între cei doi părinţi, a vărsat în timpul nopţii, iar dimineaţă, în jurul orei 5.30, femeia a observat că nu mai mişcă.

Ea s-a dus disperată în casa socrilor, care locuiesc la aceeaşi adresă, dar în alt imobil, iar apoi a chemat salvarea, dar a fost prea târziu. „Nu este normal să-i dai unui bebeluş de trei luni ciorbă. Din păcate el nu a mai putut fi salvat“, a mai spus Alis Grasu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite