Baza "Voinicelul", revigorată cu 3,3 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baza sportivă "Voinicelul" va fi reamenajată de o firmă care va investi 3.302.500 euro pentru aducerea acesteia la standarde europene. Proiectul de hotărâre a fost adoptat de Consiliul Local al

Baza sportivă "Voinicelul" va fi reamenajată de o firmă care va investi 3.302.500 euro pentru aducerea acesteia la standarde europene. Proiectul de hotărâre a fost adoptat de Consiliul Local al Sectorului 3.
Pe o suprafaţă de 8.700 mp vor fi amenajate două terenuri de minifotbal, un teren multifuncţional cu handbal, baschet, volei, 10 terenuri de tenis, o clădire multifuncţională şi o clădire administrativă. Firma va întreţine şi amenaja întreaga suprafaţă a bazei sportive "Voinicelul", de 29.043 mp şi va răspunde de finalizarea investiţiei, administrarea şi exploatarea complexului sportiv. Consiliul Local al Sectorului 3 va primi anual, ca urmare a asocierii, folosinţa gratuită a terenurilor de tenis, handbal/baschet şi mini-fotbal pentru un număr de 4.800 ore anual reprezentând 100 de ore în cadrul zilelor lucrătoare dintr-o săptămână, la care se adaugă un procent de 22% din valoarea profitului net.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite