Bătaie între taximetrişti piraţi: unul a ajuns la spital, trei au fost reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi taximetrişti s-au luat bătaie în urmă cu două săptămâni, la Autogara Rahova, din cauză că unul i-a furat clienţii celuilalt. Niciunul dintre cei doi nu avea autorizaţie. Unul dintre ei şi-a chemat tatăl şi încă un prieten în ajutor şi l-au băgat în spital pe celălalt după ce l-au lovit cu o bâtă. Cei trei agresori au fost reţinuţi.

Conflictul a avut loc în urmă cu două săptămâni, la Autogara Rahova. Unul dintre cei doi taximetrişti, în vârstă de 34 de ani, a pătruns în autogară pentru a prelua clienţi, zonă care „aparţinea“ găştii celuilalt conducător, în vârstă de 26 de ani.

Acesta din urmă i-a cerut taxă pentru clientul furat. Bărbatul a refuzat şi cei doi au început să se bată. În ajutorul „taxatorului“ au sărit tatăl şi un prieten, ambii taximetrişti. Dintre aceştia, doar tatăl are autorizaţie de taximetrist.

Cei trei l-au bătut pe taximetristul care a „furat“ clienţi cu pumnii, picioarele şi cu o bâtă, până l-au lăsat într-o baltă de sânge.

Victima s-a ales cu o fractură de şold, una de femur şi i s-a pus tijă metalică la picior. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital

Cei trei agresori au fost reţinuţi aseară de agenţii de la Secţia 19 şi au fost duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite