Băsescu: "Pasajul Basarab ar trebui să-mi poarte numele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deloc modest, şeful statului a declarat, la Hotnews, că pasajul Basarab ar trebui să-i poarte numele, la fel ca multe alte proiecte începute de el şi finalizate în timpul mandatului actualului primar general, Sorin Oprescu. Traian Băsescu a precizat, însă, că nu va participa la inaugurare.

Întrebat dacă va participa la inaugurarea pasajului Basarab, Băsescu a răspuns: "Nu cred. Pentru că dacă aş participa la inaugurarea acestui pasaj aş crea un precedent periculos pentru mine. Explic: ar trebui să merg la tot ce inaugurează Sorin Oprescu. Şi vă dau exemple: proiectul de revitalizare a oraşului vechi - este un proiect contractat în timpul mandatulului meu de primar general, costă 28 de milioane de euro. Proiectul de modernizare a 110 şcoli - este contractat în timpul mandatului meu, se finalizează acum, costă circa 200 milioane euro cu BEI. Ce ar fi să mă duc la 110 şcoli? Nu s-ar mai vedea Oprescu. Proiectul pasajului deja cred că poate să-mi poarte numele. Şi multe altele".

Ironic, preşeintele a ţinut să-l asigure pe primarul general al Capitalei, că va asista, în schimb, la inaugurarea autostrăzii suspendate sau la deschiderea Jocurilor Olimpice din 2020.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite