Baschetbalist din NBA bătut cu bâte de bodyguarzii din Bamboo. Vezi aici din ce motiv!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbalistul american Mario Bennett, fost coleg cu Kobe Bryant şi Shaquille O’Neal la L.A. Lakers, care joacă în prezent la CSM Bucureşti a fost sâmbătă noapte bătut crunt de bodyguarzii din clubul „Bamboo“, în timpul unui concert ar rapperului Ja Rule. Sportivul a fost chemat de cântăreţ pe scenă, dar agenţii de pază din local l-au oprit, l-au dus afară şi l-au lovit crunt cu bâte. 

Mario a mers sâmbătă noapte în club alături de colegii săi de la CSM Bucureşti. Conaţionalul său, rapperul Ja Rule, susţinea aici un show. L-a văzut, l-a recunoscut. "El mă ştia pentru că am jucat baschet în NBA şi mi-a făcut semn să urc pe scenă, lângă el. Am încercat să mă duc către el, însă bodyguarzii clubului de noapte mi-au spus 'NU!', iar eu am zis OK! Dar Ja Rule a insistat să merg la el. Chiar şi bodyguardul lui personal a zis 'Lăsaţi-l să urce pe scenă'. Eu am încercat din nou, dar bodyguardul clubului m-a împins. A apărut un alt bodyguard şi m-a înhăţat. În tot acest timp, am încercat să mă retrag într-o pozitie defensivă. Când am ieşit, bodyguarzii au scos bastoanele, erau cel puţin şase şi m-au bătut ca pe un câine", a povestit baschetbalistul, pentru www.crimetime.ro.

Baschetbalistul împreună cu un alt coleg de-al său au fost transportaţi la Spitalul Floreasca.

Reprezentanţii clubului Banboo au declarat pentru crimetime.ro că baschetbalistul s-ar fi încăierat cu nişte clienţi, dar varianta Poliţiei coincide cu ce spune Mario.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul şef Christian Ciocan a declarat pentru „Adevărul de Seară“ că poliţiştii de la Secţia 7 s-au deplasat la faţa locului find chemaţi în jurul orei 4.30 să intervină. Mario a rămas internat la spital, iar colegul său va primi îngrijiri la domiciliu.

Baschetbalist batut de bodyguarzi in Bamboo, pentru ca Ja Rule l-a chemat pe scena! VIDEO pe www.crimetime.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite