Ponta a atacat „Adevărul“ după dezvăluirile despre blatul cu bani UE al baronului PSD-ist Dragnea: „Citiţi mai puţin ziarele puterii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a avut o reacţie de atac la adresa ziarului „Adevărul de Seară“, care a publicat în ultimele două săptămâni mai multe dezvăluiri referitoare la neregulile făcute de preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea. Ponta le-a sugerat colegilor de partid să nu mai citească ziarul nostru. De partea cealaltă, Dragnea şi-a turnat cenuşă-n cap faţă de ceilalţi PSD-işti şi a declarat

MAI CITIŢI ŞI:

Blat cu fonduri UE pe moşia lui Dragnea

Vezi aici averea PSD-istului Dragnea, luat în vizor de UE: în 2009 avea 10 terenuri, 7 clădiri şi un hotel

Dragnea, prins cu minciuna de „Adevărul de Seară“: acesta a încheiat contracte cu foştii colegi de facultate, pe care spunea că nu-i cunoaşte

L-am prins din nou cu minciuna! Dragnea şi-a renovat hotelul cu ajutorul prietenilor asfaltatori

Cazul Dragnea: blocarea banilor UE este iminentă. PSD-istul se întâlneşte pe ascuns cu Murgeanu, ca să-i ceară sfaturi

UPDATE 13.24:

Referitor la dezvăluirile publicate în ziarul nostru, Ponta a subliniat că nu a urmărit îndeaproape seria de articole dar a declarat că „nu este prezentată obiectiv situaţia“. „Am mai fost şi atacuri împotriva lui Crin Antonescu şi nu este obiectiv, dar eu nu mă ocup de presă“, a subliniat preşedintele PSD.

În cazul în care rezultatele auditului Comisiei Europene nu vor fi favorabile, România riscă să piardă peste 700 de milioane de euro din finanţările europene din cauza afacerilor de la Teleormna. Întrebat dacă în aceste condiţii actualul secretar general al partidului, Liviu Dragnea, va fi dat afară, Victor Ponta a spus: „nu răspund la genul acesta de întrebări tendenţioase, cu „dacă“ şi cu „parcă“.

El le-a spus aleşilor locali ai USL că linşajul mediatic demarat de presa puterii la adresa opoziţiei se poate concentra doar asupra lui, pentru că nu are genunchii moi şi nu va pleca steagul, potrivit portalstiri.ro, care citează NewsIn.

„Dacă tot a început linşajul mediatic asupra lui Liviu Dragnea, lăsaţi-i să se concentreze numai pe mine, eu n-am genunchii moi şi nici n-o să plec steagul“, a secretarul general al Partidului Social Democrat ieri, cu ocazia prezentării viziunii USL asupra adiminstraţiei publice locale.
Şi preşedintele PSD, Victor Ponta, a acuzat „Adevărul“ de linşaj în cazul liderilor USL şi i-a sfătuit pe aleşii locali prezenţi la Sala Palatului să nu mai citească ziarul nostru. „Citiţi mai puţin ziarele puterii, uitaţi-vă mai puţin la Traian Băsescu, gândiţi-vă că avem o sarcină uriaşă pentru această ţară, românii aşteaptă foarte mult de la noi“, le-a transmis Ponta.

Legături prin Bombonica

Ancheta „Adevărul de Seară“ a arătat că Liviu Dragnea a semnat două contracte finanţate din fonduri europene cu o firmă „de casă“, Tel Drum. Patronii acestei firme sunt foşti colegi de-ai săi de facultate, cu care baronul PSD-ist a avut relaţii de afaceri, prin hotelul deţinut de soţia sa, Bombonica Dragnea.

Toate neregulile apar într-un audit făcut de oficialii Uniunii Europene, care au declarat că, în urma acestui fapt, UE ar putea tăia toată finanţarea pentru România, 743 de milioane de euro, oferită prin Axa 2 din cadrul Programului Operaţional Regional. Cele două contracte semnate de dragnea cu prietenii săi au o valoare de 40 de milioane de euro.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite