Barbie, Ken şi jocurile Lego îşi aşteaptă cumpărătorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

(în ţinute din anii "60 până în prezent), se găsesc parfumuri şi body-spray-uri pentru fete. Părinţii pot să le cumpere micuţelor domnişoare aromele "Pink" sau "Blue". Un parfum de 75 ml.

(în ţinute din anii "60 până în prezent), se găsesc parfumuri şi body-spray-uri pentru fete. Părinţii pot să le cumpere micuţelor domnişoare aromele "Pink" sau "Blue". Un parfum de 75 ml. costă 36,5 RON, iar unul de 40 ml., 28,5 RON. Oricare dintre cele trei body-spray-uri (Funny Fruits, Vanilla sau Lolly Pop) costă 17,5 RON (100 ml.).
Păpuşile Barbie au fost aduse cu diverse ţinute, iar preţurile încep de la 30 RON. Pentru prima dată în România este prezentată colecţia "Fashion Fever". Aceasta constă în rochii şi ţinute cât mai strălucitoare. Preţul unui pat pentru dormitor, cu diverse accesorii, din această colecţie este 180 RON. Dacă o păpuşă în ţinută de călărie costă 80 RON, una cu mobil şi ţinute de seară şi de zi ajunge la 114 RON.

Maşini teleghi-date şi pistă de Formula 1
Expoziţia nu se adresează numai fetelor. Băieţii pot găsi aici sute de modele de maşinuţe, roboţi, piste de Formula 1 şi dragoni. Preţurile sunt după toate buzunarele. O maşinuţă costă de la 6 RON, modelul Hot Wheels, dar preţul poate ajunge până la 30 RON. Un jeep din piese Lego, teleghidat, costă 365,1 RON, în timp ce o maşină din gama Ferrari ajunge la 363,3 RON. Tot din piese Lego, băieţii pot construi un adevărat circuit de Formula 1. Preţul unui asemenea set este 391,3 RON. Micuţii care sunt fanii desenelor SF pot să-şi cumpere ouă în care se găsesc piese din care se poate construi un dragon. Preţul unui ou este 29 sau 40 RON. Roboţii din Star Wars pot costa chiar şi 200 RON. Expoziţia este deschisă până pe 11 iunie, între orele 10.00 şi 20.00. Preţul unui bilet de intrare pentru copii este 8 RON şi 9 RON (în weekend) şi 10 şi 11 RON, pentru adulţi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite