FOTOGALERIE Bărbatul ucis azi-noapte avea un băieţel în vârstă de trei ani. Familia sa vrea să se răzbune: „O să le zicem şi noi condoleanţe autorilor crimei, în curând!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, toată familia lui Cristian Dăscăluc (26 de ani), bărbatul ucis de către membrii unui clan din comuna Buftea, era tristă şi foarte nervoasă. Ei susţin că băiatul în vârstă de 18 ani reţinut de poliţişti nu este singurul autor al crimei de azi-noapte.

Claudiu Lixandru (25 de ani) a fost martor la tragicul eveniment petrecut azi-noapte în comuna Buftea. El este prieten cu Cristian Dăscăluc (26 de ani), iar azi-noapte, în jurul orei 23.00, cei doi prieteni împreună cu un alt băiat s-au dus la un bar din comună. „Acolo a venit unul Petrică Mutu, din clanul lui Ciocate, care nu aude şi nici nu vorbeşte, care a început să ne ameninţe prin semne. Noi l-am lăsat în pace, nu ne-am băgat. Peste ceva timp a venit şi fra-su, căruia i se zice Părinte, să-l caute pe Petrică. Noi i-am povestit ce a făcut şi el s-a dus după el în casa lui Ciocate şi s-a luat de el că a venit să ne ameninţe (n.r. George Vasile, tatăl lui Cristi Vasile, zis Gagaia, suspectul principal de omor)“, susţine Claudiiu. El spune că pe la 24.00, au vrut să meargă în centru, dar când am văzut că s-a pornit scandal la Ciocate, din cauza lor, s-am răzgândit şi au vrut să meargă către casă.

image

Click pe imagini pentru galerie foto!

„Când am trecut prin faţa casei lor, pe strada 23 august, la cinci minute de casa noastră, Ciocate (George Vasile), împreună cu Gagaia (Cristi Vasile) şi Mari (n.r. fratele lui Ciocate) s-au luat după noi. Erau şi Petrică Mutu şi Părinte de faţă. Căutau scandal. Mari l-a lovit pe Cristi cu un par, iar Gagaia pe celălalt prieten al nostru tot cu un par. Eu m-am îndepărtat. Ciocate a început să dea cu o toporişcă în Cristi şi l-a lăsat într-o baltă de sânge. Am fugit acasă, am anunţat rudete şi Poliţia, dar a fost prea târziu“, susţine Claudiu.

El spune că oamenii legii ar trebui să-i aresteze pe toţi trei implicaţi în acest caz. Mama victimei, Nicoleta Zamfir, a jurat că va răzbuna moartea fiului său. „Dacă poliţia nu face dreptate, o să le zicem şi noi „Condoleanţe“ membrilor familiei lui Ciocate.

A lăsat în urmă o nevastă şi un băiat de trei ani“, susţine femeia.

Varianta Poliţiei este diferită. Oamenii legii susţin că singurul vinovat de moartea lui Cristi este Gagaia, care l-a lovit cu o lopată.

El a fost reţinut pentru 24 de ore iar acum urmează să fie dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. El este în clasa a XII-a la Liceul Energetic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite