Bărbatul împuşcat în ceafă în timp ce încerca să fure un laptop a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul împuşcat în ceafă în incidentul de la Afumaţi, din 2 martie, în timp ce încerca să fugă după ce a fost surprins în timp ce încerca să fure un laptop, împreună cu mai mulţi complici, a murit vineri dimineaţa, în jurul orei 4.00.

Trei dintre cei patru suspecţi în cazul furtului de la Afumaţi-Ilfov au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, potrivit deciziei din 5 martie a Judecătoriei Sectorului 5, prin care a fost admisă cererea procurorilor.


Jaful a avut loc pe 2 martie, în jurul orei 13.30. Hoţii au încercat să fure un laptop dintr-o autoutilitară oprită pe DN2, însă au fost surprinşi de un echipaj de poliţie, s-au urcat într-o maşină şi au încercat să fugă. Maşina a fost oprită, după ce poliţiştii au tras mai multe focuri de armă.

Unul dintre fugari a fost rănit la ceafă de poliţişti şi transportat la spital. Ceilalţi trei s-au baricadat într-o casă din Afumaţi, iar apoi au fugit prin spatele imobilului.

Primul fugar a fost prins în noaptea de 3 spre 4 martie, în vama Nădlac, în timp ce încerca să părăsească ţara, la bordul unui autocar. Al doilea s-a predat pe 4 martie, iar al treilea a fost găsit în aceeaşi zi după şase percheziţii făcute în localitatea Moviliţa din Ialomiţa.

Cazul este instrumentat de procurorii Parchetului General.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite