Hoţ împuşcat în cap de poliţişti pe Lacul Plumbuita din Capitală. Scandal monstru în jurul mortului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost împuşcat mortal de poliţişti după ce a fost urmărit pentru mai multe furturi. Cum hoţul a refuzat să se oprească, poliţiştii au fost nevoiţi să folosească arma din dotare pentru a-l opri. 

UPDATE 18.18 Trupul bărbatului a fost scos din apă de scafandrii chemaţi la faţa locului. Bărbatul a fost împuşcat în cap de poliţişti. Pe marginea lacului s-au adunat foarte mulţi curioşi, vecini şi cunoscuţi ai bărbatului, care au făcut un scandal monstru în jurul anchetatorilor aflaţi la faţa locului. Numărul poliţiştilor detaşaţi pe malul Lacului Plumbuita a trebuit suplimentat pentru ca situaţia să nu degenereze.

UPDATE 17:52 Poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze pe cel de-al doilea suspect care îl însoţea pe bărbatul care a plonjat în apă. Potrivit anchetatorilor, cei doi tâlhari au fost identificaţi de o patrulă a Secţiei 7 după un telefon la 112 care semnalizase că aceştia au dat o spargere pe raza Sectorului 2. Somaţi verbal de agenţi, suspecţii au fugit, unul dintre ei fiind imobilizat, iar celălalt s-a aruncat în apă. Scafandrii îl caută în acest moment pe cel de-al doilea suspect.

Bărbatul găsit în lac era suspectat de comiterea mai multor infracţiuni. Potrivit anchetatorilor, acesta era urmărit de poliţişti. În fuga sa din faţa oamenilor legii, bărbatul s-a aruncat în apă. Pentru a-l imobiliza, oamenii legii au tras mai multe focuri de armă. Unul din gloanţe l-a nimerit pe bărbat, fiindu-i fatal.

Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, a declarat că suspectul a fost găsit împuşcat. Au fost solicitate un echipaj de scafandri şi unul de prim ajutor, pentru a-l ajuta pe bărbat, dar intervenţia acestora a fost fără folos. Glonţul care l-a nimerit l-a omorât pe bărbatul fugar.

Familie de infractori

Mătuşa bărbatului împuşcat a declarat că nepotul său, Radu Daniel, în vărstă de 23 de ani, era căsătorit şi avea un copil de 7 ani. Din declaraţiile familiei, reiese că bărbatul avea antecedente penale, iar sora şi tatăl său sunt închişi pentru furt.

O rudă a acestuia susţine că a fost împuşcat în cap după ce a fost prins furând fier vechi din zonă.

Ştire în curs de actualizare

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite