Bucureşti: Guano Apes şi Bănică Jr., la festivalul berii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tuborg Green Fest se va desfăşura în perioada 4-6 septembrie, în apropiere de Palatul Parlamentului, iar accesul publicului va fi gratuit.  

Ritmuri exuberante de salsa şi „riffuri” electrizante de chitară sunt elementele ce vor transforma Parcul Izvor în cel mai „fierbinte“ punct al Capitalei.

Mai citeşte şi:
A doua seară a festivalului Tuborg Green Fest, rezervată fusion-rock
Chicane a făcut spectacol în faţa Parlamentului
Guano Apes megashow în centrul Capitalei


Peste 15 artişti români şi internaţionali vor participa la acest eveniment, primul cap de afiş confirmat la festival fiind celebra trupa rock Guano Apes.

Având la activ şase albume, două discuri de aur şi unul de platină, Guano Apes este una dintre cele mai reprezentative trupe rock din Europa, renumită pentru show-uri live explozive. Guano Apes s-a înfiinţat în 1994, în Göttingen, Germania, la initiaţiva lui Henning Rümenapp, Stefan Ude şi a lui Dennis Poschwatta, solista Sandra Nasić alăturându-se grupului în acelaşi an. Hiturile „Big in Japan“ (cover după celebra piesă a trupei Alphaville), „No Speech“ şi „Quietly“ vor fi ascultate de bucureşteni.

Dance cu Chicane

Chicane este cel de-al doilea headliner confirmat pe afişul Tuborg Green Fest.  Supranumit „Părintele imnurilor din Ibiza”, Chicane este unul dintre cele mai apreciate nume ale muzicii dance din lume. Lansarea single-ului „Offshore“ a fost considerat de către fani şi critici o piesă clasică a genului.

Români pe scena Green Fest


Moldovenii de la Zdob şi Zdub vor veni şi ei la Green Fest. Ei sunt renumiţi mai ales pentru hituri ca „Videli noci“, „Ţiganul şi O.Z.N“, “Everybody In The Casa Mare”, „Doina haiducului“ sau „Bunica bate toba“.

La „festivalul verde“, trupele Şuie Paparude, pionierii muzicii electronice din România, şi AB4, una dintre cele mai cunoscute prezenţe din zona alternativă de la noi, vor cânta pe aceeaşi scenă. Alte prezenţe inedite în Parcul Izvor se anunţă a fi trupele Viţa de Vie şi Sensor. 

În cea de-a treia zi a festivalului  vin în faţa publicului nume din zona pop-rock românească, seara urmând a fi încheiată de un impresionant show live marca Ştefan Bănică & Friends. Artistul român a invitat alături de el şi câţiva dintre cei mai buni prieteni ai săi.

Recital Mandinga şi Publika

Anul 2009 le-a adus membrilor trupei un turneu de 12 concerte prin ţară, noi show-uri în străinătate (Bulgaria şi Slovacia), precum şi un premiu: „Best live in Romania“.

De asemenea, în cadrul ediţiei de anul acesta a Festivalului de Jazz de la Sibiu, Mandinga a împărţit scena cu celebrul Arturo Sandoval, alături de care a realizat un jam session de excepţie.

Trupa Publika a apărut în anul 2008, dintr-o „potrivire muzicală ieşită din comun şi o comunicare excepţională“, cei cinci membri fiind muzicieni cu o bogată experienţă de scenă, de producţie şi de studio.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite