Bucureşti: S-a închis traficul la Pasajul Băneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii nu au voie să circule de la Podul Mioriţa până la intrarea pe DN1 timp de o lună. Restricţiile de pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti au fost impuse pentru finalizarea lucrărilor la Pasajul Subteran Băneasa.

Zeci de şoferi erau dezorientaţi în această dimineaţă din cauza noilor restricţii de trafic impuse în zonă. Dirijaţi de câţiva agenţi ai Poliţiei Rutiere, aceştia încercau să ocolească perimetrul blocat de azi-noapte, de la ora 00.00. „Zilnic trec pe aici la serviciu. Astăzi e sâmbătă, nu-mi dau seama dacă se circulă prost, dar de luni cred că va fi un coşmar”, a spus un şofer din Bucureşti.

Pentru direcţia Bulevardul Ion Ionescu de la Brad şi Bulevardul Aerogării traficul rutier va fi deviat pe Ion Ionescu de la Brad, DN1, Şoseaua Bucureşti-Ploieşti şi Piaţa Presei Libere. „Nu se mai permite traversarea în zona cu lucrarea. Şoferii care vin dinspre Podul Băneasa trebuie să întoarcă la prima pasarelă, iar cei care vin din sensul opus pot întoarce la Gara Băneasa sau la Piaţa Presei Libere”, a spus comisarul şef Iulian Vasile, din cadrul Brigăzii de Poliţie Rutieră.

Tot el a adăugat că nu se ştie exact în ce măsură va fi aglomerată zona în aceste zile de restricţie pentru că astăzi este abia sâmbătă, iar oraşul nu este foarte aglomerat. Pietonii sunt singurii care mai pot traversa intersecţia, pe zebrele special amenajate.

 Linii RATB modificate
În urma restricţiilor de trafic, liniile de transport în comun 112, 148, 149, 205, 261 şi 301 au trasee modificate. Astfel, linia 112 are traseu modificat în ambele sensuri, pe Strada Nicolae Caramfil şi Bulevadrul Bucureştii Noi. Liniile 148 şi 149 au un singur sens modificat, cel spre Aeroportul Băneasa, de la terminalul Piaţa Presei Libere, pe Şoseaua Bucureşti Ploieşti. Autobuzele 205 şi 261 vor circula prin cartierul Vatra Nouă, iar 301 va funcţiona pe un traseu modificat pe sensul spre Piaţa Romană.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite