Băieţii de cartier au mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai modern mall din România a fost deschis ieri în cartierul bucureştean Rahova. Peste 20.000 de vizitatori au testat în prima zi ofertele noului complex comercial

În primul sfert de oră de la deschiderea porţilor Liberty Center-ului, peste 1.000 de persoane au dat năvală în magazine. Mallul este situat la intersecţia Calea Rahovei cu Şoseaua Progresul, aşa că majoritatea vizitatorilor au venit din cartierul Rahova.

Care mai de care se înghesuia la patinoar, la cafenele, la fast-food-uri sau în sălile de cinematograf tridimensional, în timp ce Dani, vedeta Antena 1, îi îndemna la distracţie prin microfon. Super-cinematograful tridimensional nu a funcţionat, iar, la prima oră, nimeni nu s-a încumetat să patineze, aşa că atracţia bucureştenilor s-a concentrat asupra magazinele şi, în scurt timp, oamenii cărau LCD-uri şi maşini de spălat.

“E mai frumos decât celelalte malluri sau aşa mi se pare mie, pentru că e nou. Poate că se va molipsi şi cartierul şi va deveni mai civilizat”, a spus unul dintre primii clienţi ai Liberty Center, Adi Soitu.

7 lei ca să patinezi

Biletul la patinoarul din interiorul complexului comercial Liberty Center costă 7 lei pe oră, în care sunt incluse şi patinele.
În câteva zile, cei care nu ştiu să patineze vor fi antrenaţi de instructori speciali, preţul pentru o oră de antrenament fiind tot 7 lei.

Oferta de restaurante locale şi internaţionale este variată, iar Pizza Hut, Burger King, KFC, Starbucks, Living şi Asia sunt doar câteva dintre brandurile care pot fi găsite în Liberty Center. Cafeneaua Testa Rossa, singura din ţară care comercializează cafea cu aciditate scăzută, se află tot aici.

“Preţurile sunt la fel ca în toate celelalte malluri. Vor fi şi promoţii, dar deocamdată ne vom atrage clienţii prin divertisment, concerte, teatru, film”, a mai spus Monica Jitariuc. Liberty Center a adus în România şi branduri noi, cum ar fi Cache-Cache, un magazin de încălţăminte foate cunoscut în Europa şi Hervis, cel mai mare magazin de articole sportive din mall.

Pentru pasionaţii de fashion, Marks and Spencer, Next, Reserved, Tom Tailor şi O’Neill & The North Face sunt doar câteva dintre mărcile din Liberty. “Aşteptăm peste 20.000 de vizitatori zilnic, care vor cheltui în medie 20 de euro”, a mai spus Monica Jitariuc.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite