FOTO EXCLUSIV Directorul Intact Interactive, Sorin Dănilescu, s-a sinucis în această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Dănilescu (37 de ani), şeful diviziei online a trustului Intact, s-a aruncat azi-dimineaţă de la etajul 5 al blocului în care locuia. El preluase noua funcţia de la 1 ianuarie. Dănilescu avea o fetiţă în vârstă de 7 ani, anunţă siteul Pagina de Media.

UPDATE 14.15: Soţia lui Sorin, Cristina, le-a spus apropiaţilor că nu îşi poate explica ce l-a determinat pe soţul ei să facă acest gest. „Sunt absolut şocată! Nu a lăsat niciun mesaj de adio! A fost iubirea vieţii mele, Sorin. Ne ştiam din clasa a IX-a“, a spus femeia, cu lacrimi în ochi.

UPDATE 13.45: Sorin Dănilescu a dormit cu fetiţa lui în noaptea trecută. Ora exactă a tragicului eveniment nu se ştie deocamdată, din cauză că micuţa nu a observat când tatăl său s-a ridicat din pat. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, apelul prin 112 s-a făcut la ora 6.21. Un trecător a sunat la Poliţie după ce i-a descoperit cadavrul pe trotuarul din faţa blocului.

Oamenii legii au anunţat-o apoi pe soţia lui Sorin Dănilescu despre incident (surse din Media susţin că ar fi fost anunţată de către o vecină)  Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei şi de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. În momentul de faţă nu se ştie dacă a fost vorba despre o sinucidere sau o cădere accidentală. Oricum, anchetatorii exclud varianta crimei. Victima, care era întinsă pe asfalt în momentul când a fost descoperită, era îmbrăcată în pijamale. „Căderea s-a făcut din dreptul balconului. Cadavrul a fost dus la INML pentru autopsie, care se va face mâine“, susţine Radu Gavriş, şeful Omoruri de la Poliţia Capitalei.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CV-ul lui Sorin Dănilescu

image

- Consultant Intact Media Group (septembrie 2010 — Prezent) 

- Deţine firma de hardware Barracuda Networks Romania din decembrie 2005

- Director de dezvoltare la Intact Interactive (decembrie 2009 — mai 2010)

- Director general Intact Interactive (august 2009 — noiembrie 2009)

- Director de dezvoltare Gazeta Online (februarie 2008 — august 2009)

- Manager site eMAG (februarie 2007 — ianuarie 2008)

- Consultant Beyond Media (iulie 2006 — noiembrie 2006)

- Consultant Netbridge (mai 2006 — iunie 2006)

- Director New Media la Publimedia (Iulie 2005 — aprilie 2006)

- Director executiv la Apropo (ianuarie 2003 — iunie 2005)

- Director tehnic la Media Pro Group (ianuarie 1999 — iunie 2005

- Director IT la Prosport (februarie 1997 — decembrie 2002)

- Broker Romanian Investments Institute (septembrie 1996 — februarie 1997)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 13.15: Comunicat din partea Intact Media Group: „Suntem profund îndureraţi de vestea tragică a dispariţiei colegului nostru Sorin Dănilescu. Îi suntem alături familiei în aceste momente de suferinţă. Dorim să facem apel la compasiunea tuturor colegilor din mass-media, pentru a trata această situaţie cu toată grija şi decenţă, cu atât mai mult cu cât tragedia familiei implică un copil aflat abia la începutul vieţii

Sorin Danilescu a fost director de dezvoltare la Gazeta Sporturilor până în august 2009, cand a devenit şef la  Intact Interactive, în locul lui Bogdan Gavrilă. În decembrie 2009, el i-a predat ştafeta lui Augustin Roman şi a rămas pe poziţia de director de dezvoltare.

La 1 ianuarie 2011, el a preluat din nou conducerea Intact Interactive.

Sorin Dănilescu este fiul cel mare ali directorului sportiv de la Dinamo, Constatin (Tică) Dănilescu.

Nimeni nu ştie ce motive a avut

Tatăl lui Sorin, Tică Dănilescu, spune că nu ştie ce l-a împins pe fiul său către acest gest pentru că era împlinit din toate punctele de vedere. „Nu ştiu ce motive a avut să facă aşa ceva. Era realizat pe toate planurile, nu-mi explic“, a spus Tică Dănilescu.  
Unul dintre bunii săi prieteni, şeful secţiei sport de la Adevărul, Dorin Chioţea, a spus că nu ştie ce motive ar fi avut să recurgă la acest gest şi că din discuţiile pe care le-a avut cu soţia lui Sorin a înţeles că nici ea nu are nicio explicaţie.

„Mă mâhneşte profund. Nu-mi vine să cred nici acum,i după ce deja am vorbit cu soţia lui, Crina. Mi-a spus că nici ea nu ştie ce motive ar fi avut să facă acest ges necugetat. Sorin a fost cel mai bun prieten al meu din copilărie şi a rămas un prieten foarte aproape de mine. Ieri trebuia să ne vedem la antrenamentul de dans al fetiţelor, dar n-a avut timp să ajungă. Se gândea mereu la noul job, era foarte stresat“, a declarat pentru „Adevărul de Seară“, Dorin Chioţea, şef Secţia Adevărul Sport, fost coleg cu Dănilescu.

Poliţiştii au demarat o anchetă, deşi nu sunt suspiciuni că ar fi vorba despre altceva decât o sinucidere. „Nu putem da detalii despre caz deoarece în momentul de faţă este o anchetă în desfăşurare. Este vorba despre un cetăţean care a căzut de la etajul cinci al unei clădiri şi a murit pe loc. Conform procedurilor, trebuie să analizăm probele pentru a fi siguri că este vorba de o sinucidere“, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Dramele din familia Dănilescu: fratele lui Sorin a accidentat mortal o persoană
Mihai Cătălin Dănilescu, fratele lui Sorin şi antrenor la Centrul de copii si juniori al clubului Dinamo, a accidentat mortal cu maşina o persoană în 2001. El a fost eliberat după cinci zile din arest, motivul fiind absenţa probelor.

Mihai Cătălin Dănilescu l-a lovit cu maşina pe Vladimir Sarchievici, pe 9 august, pe strada Braşov din Capitală, după care a părăsit locul accidentului. Victima a murit la Spitalul Universitar. A doua zi după producerea accidentului, Dănielescu s-a predat, iar Parchetul Tribunalului Bucureşti a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru cinci zile, sub acuzaţia de ucidere din culpă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite