Bucureşti: Băiatul cu un cuţit înfipt în cap şi-a revenit complet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Rusie, tânărul care la data de 11 august a primit un cuţit în apropierea tâmplei, a rămas doar cu o cicatrice superficială. Bucureşteanul, care lucrează la o galvanizare din sectorul 2, spune că merge la muncă deja de două săptămâni.

Toată presa a scris în 11 august despre un tânăr de 23 de ani care umbla pe stradă cu un cuţit înfipt în cap. În urma incidentului, după mai bine de patru săptămâni, Constantin Rusie a rămas doar cu o cicatrice minoră în apropierea ochiului stâng.

El spune totuşi că are încă probleme cu maxilarul şi că nu poate să mănânce orice fel de mâncare. „În general mănânc supe, deocamdată.

Nu pot să mestec mere, carne sau alimente care îmi solicită mişcări mai ample ale maxilarului“, recunoaşte tânărul.

Fericit că a scăpat cu viaţă
Tânărul se consideră norocos că a nu şi-a pierdut viaţa. „Mă bucur că am scăpat doar cu atât. Când m-au văzut colegii de serviciu s-au minunat cu toţii că am rămas în viaţă“, spune el.

De când cu nefericitul incident, trebuie să meargă aproape săptămânal la tratament.

În spital a fost internat pentru patru zile, după care medicii de la Floreasca i-au dat voie să meargă acasă.
Constantin, care lucrează la o galvanizare de pe strada Măgura Vulturului, s-a întors la muncă în urmă cu două săptămâni.
El a ţinut să precizeze faptul că nu este consumator frecvent de droguri, cu toate că medicii de la Floreasca au descoperit, în urma analizelor, că bărbatul era „anesteziat“ cu heroină în timpul accidentului.

Totul a pornit de la un suc
Constantin Rusie, care locuieşte în cartierul Vatra Luminoasă din sectorul 2 al Capitalei, se afla la data de 11 august, într-o marţi, cu nepoata sa, lângă un chioşc de pe strada Matei Voievod.

El i-a cumpărat fetiţei un suc, moment în care s-a întâlnit cu nişte prieteni din cartier. Unul dintre aceştia, Ionuţ Golea, în vârstă de 22 de ani, i-a cerut micuţei să bea din sucul ei. Fetiţa i-a oferit sticla, dar a refuzat apoi să mai bea din acelaşi recipient, după ce a băut şi băiatul.

Individul s-a enervat şi a lovit fetiţa, iar Constantin a reacţionat la acest gest şi l-a împins pe agresor la pământ. În acel moment, agresorul a scos un cuţit pe care i l-a înfipt în cap lui Constantin, în zona dintre obraz şi tâmplă.

Tânărul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca la o oră şi jumătate. În toată această perioadă, tânărul a fost conştient.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite