Preparate din miel, livrate la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firmele A&D Catering şi La Bibicii livrează şi astăzi meniul de Paşte la domiciliul bucureştenilor. Drobul, borşul, stufatul, friptura de miel, ouăle şi pasca sunt cele mai cerute preparate pentru masa festivă de mâine.

Gospodinele care nu au terminat pregătirile pentru masa de duminică sau care nu au reuşit încă să coacă pasca mai au timp să comande felurile la firmele de specialitate un meniu întreg sau o porţie.

La Bibicii meniul de Paşti costă doar 120 de lei. „Dacă avem comandă pentru grupuri mari, mâncarea va fi pregătită cu puţin timp înainte, pentru a nu se răci şi pentur a fi proaspătă. Totul este ambalat izotermic, aşa că nu există riscul să se strice pe drum sau să se răcească", a explicat Nicolae Răzvan, reprezentant al restaurantului.

Încă se mai fac comenzi şi astăzi, între orele 8.00 şi 23.00, la numărul de telefon 0735.615.473. Cei de la restaurant au pregătit pentru mâine seară şi un program artistic, aşa că dacă vreţi să ieşiţi, bucătarii vă aşteaptă cu aperitiv: ouă roşii, miel, ridichi, brânză, salată de vinete. Ciorba de miel nu va lipsi de la masă, iar la felul principal bucătarii au pregătit sarmale cu mămăliguţă, friptură de miel, cartofi prăjiţi şi salată verde. La desert este trecut un cozonac şi toate vor fi însoţite de vin alb sau roşu. Programul artistic al zilei începe la ora 14.00 cu formaţia Sultanii, şi continuă cu tombolă şi discotecă.

Meniu pentru o familie - 97 de lei
Pe site-ul chelner.ro puteţi comanda şi astăzi meniuri sau preparate care vă lipsesc. Astfel, un meniu de patru persoane ce conţine printre altele drob şi file de miel, pască şi tartă de pere costă 97 de lei. Pentru gurmanzi, o porţie de ciulama de miel costă 10 lei, iar mielul cu dovlecei - 16 lei. De asemenea, porţia de file de miel cu fasole neagră boabe ajunge la 17,4 lei se livrează în 12 ore de la comandă.

În plus, pe pagina electronică a firmei A&D, bucureştencele care au lucrat până în ajunul sărbătorii pascale au de ales între patru variante de meniu. Nu lipseşte pasca şi nici cozonacul, iar cel mai scump meniu, de 32 de euro (130 de lei), cuprinde şi mâncăruri internaţionale, precum „vol-au-vent umplut cu spanac gratinat" sau „roşii umplute cu brânză Ricotta". Drobul dietetic, gătit din carne de pui, costă 15 lei porţia, 100 de grame de pulpă de miel la cuptor costă 12 lei, cotletul de miel cu usturoi şi rozmarin se livrează la preţul de 16 lei, iar borşul de miel - 8 lei.

Borş de miel livrat la tavă

Cele mai apetisante mâncăruri cu specific tradiţional sunt livrate şi astăzi de curierii de la Pomello, care lucrează şi astăzi pentru clienţii care au comandat meniul de Paşti cu câteva zile înainte. Un meniu de miel pentru şase persoane costă 490 de lei, iar unul pregătit pentru 10 persoane ajunge la 700 de lei. Nu riscaţi să se strice mâncare pentru că preparatele sunt livrate în oale, tăvi sau cratiţe.

Tradiţie mai presus de confort
Gospodina Mirela Lepădatu a cheltuit în jur de 8 milioane de lei pentru tot ce a gătit în casă, mai mult decât dacă ar fi comandat mâncarea de la o firmă de catering. „Nu m-am gândit niciodată să comand mâncare pentru Sărbători. Trebuie să simt miros de cozonac în casă, altfel nu e Paşte. Pasca trebuie să fie frământată de mâna mea", a spus hotărâtă femeia în vârstă de 53 de ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite