BUCUREŞTI: 4 maşini spulberate într-un accident la Eroilor (VIDEO) (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru maşini au fost spulberate aseară într-un accident în jurul orei 24.00 în intersecţia de la Podul Eroilor, în acelaşi loc unde regizorul Cristian Nemescu şi inginerul său de sunet au murit în 2006.

Accidentul s-a produs din cauza unui tânăr care a forţat semaforul pe culoare roşie  acroşând alte trei maşini care circulau regulamentar .Din fericire nimeni nu şi-a pierdut viaţa, însă cele 4 victime, printre care şi şoferul vinovat  sunt la spital cu răni serioase la cap şi coloană.

Citiţi şi:

Şoferul care a ucis o întreagă familie la Tuluceşti a fost prins!

"Am văzut o maşină care mergea foarte repede, din direcţia Splaiul Unirii. Cred că a trecut pe roşu. Pe urmă am auzit o bubuitură foarte mare şi am văzut maşinile ciocnite. Omul acela cu Opelul aproape că a sărit în Dâmboviţa." -  a delcarat un martor prezent la faţă locului.

" În mod incredibil toţi cei implicaţi în accident au plecat acasă pe picioarele lor. 3 dintre pacienţi au fost externaţi aseară după ce au fost investigaţi. Trauma în ceea ce îi priveşte pe aceştia fiind mai mult emoţională. Cea de-a patra victimă a fost externată în această dimineaţă, tot cu contuzii minore, dar în acest caz a fost nevoie şi de o tomografie." - a declarat Bogdan Popescu Purtător de Cuvânt Spitalul Universitar.

În anul 2006 în aceiaşi intersecţie regizorul Cristian Nemescu, inginerul său de sunet şi şoferul taxiului în care cei doi se aflau au murit în urma impactului cu o maşină de lux care a forţat semaforul, trecând neregulamentar pe culoparea roşie. Vinovatul, un cetăţean englez în vârstă de 29 de ani a primit ulterior o pedapsă de 6 ani de închisoare cu executare şi separat despăgubiri în valoare de 80.000 de euro pentru familiile victimelor împlicate în accident.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite