BMW şi Harley Davidson, atracţiile Salonului de Motociclete GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai scumpe motoare de pe piaţă pot fi admirate în acest weekend, la Romexpo, unde se desfăşoară cea de-a opta ediţie a Salonului de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti, cel mai mare salon de gen din România.

Vizitatorii pot asista astăzi la o demonstraţie realizată de germanul Daniel Fuhrman, ocupant al locului 3 în Clasamentul Mondial de BMX Flatland la cascadorii pe bicicletă.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA ALTE EXPONATE DE LA SALONUL DE MOTOCICLETE

Cele patru pavilioane ale Romexpo destinate Salonului de Motociclete găzduiesc un număr mare de evenimente, printre care prima expoziţie din România de biciclete şi accesorii. Pasionaţii au acum ocazia să admire una dintre cele mai scumpe biciclete din România, în valoare de 22.000 de lei. “Are acest preţ deoarece este făcută din titan şi carbon şi are suspensii inteligente, speciale pentru coborârile pe munte”, a explicat Dragoş Dimancea, Marketing Manager la “Assport Florescu”.

Ieri, în prima zi a evenimentului, cele mai vizitate standuri au fost de departe cele ale producătorilor BMW şi Harley Davidson. În plus, la aceste standuri se puteau găsi şi cele mai scumpe exponate, un BMW K 1300 GT, în valoare de 20.000 de euro, şi un Harley Davidson Screamin Eagle, de 27.000 de euro.

„Acest model de Harley se fabrică în serie limitată. Faţă de alte modele, acesta are un motor de 1.800 de centimetri cubi, cu 200 de centimetri mai mare faţă de unul normal. În doi ani, au fost vândute patru modele în România“, a spus Marcel Chiva, director de vânzări Harley Davidson Bucureşti.

Printre expozanţi s-a aflat şi EuroNautica Motors, firma care i-a dat un triciclu, pe o perioadă de trei ani, purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan. Aici, cel mai scump exponat depăşea 18.000 de euro şi era un model Spyder RT Techno, cu parbriz electric, sistem audio, iar locurile şi ghidonul încălzite.

Un alt model care iese în evidenţă este o motocicletă Suzuki Intruder modificată, care a costat iniţial 4.000 de euro, dar acum valorează 20.000 de euro. „Am cheltuit aproximativ 16.000 de euro să tunez această motocicletă. Toate piesele sunt din străinătate şi a durat două luni şi jumătate s-o terminăm“, a precizat reprezentantul “Kustomgarage”.

În cadrul târgului a fost deschis şi salonul Tattoo Show, unde vizitatorii îşi pot face tatuaje la preţuri cuprinse între 4 şi 6 lei pe centimetru pătrat.

Patru modele Harley Davidson Screamin Eagle, în valoare de 27.000 de euro, au fost vândute în doi ani, în România
Marcel Chiva
director de vânzări Harley Davidson Bucureşti

Bicicletă de 12.000 de euro
Cea mai scumpă bicicletă din Bucureşti este deţinută de Alecsandru Redeş (29 de ani). Tânărul deţine şase biciclete, dar „vedeta“ este de departe un Paduano, construit pe bucăţi, care nu a costat nici mai mult nici mai puţin decât 11.763 de euro.

Vehiculul pe două roţi cânteşte până în opt kilograme şi are pedale speciale, care necesită pantofi speciali. Chiar dacă este atât de scumpă, ca design bicicleta nu este foarte diferită de una obişnuită.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite