Bucureşti: Terasa în care a intrat un BMW are gardul în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azzuro, terasa din cartierul bucureştean Drumul Taberei în care a intrat aseară un BMW, ocupă tot trotuarul pietonilor.

Gardul localului ajunge chiar în stradă. „Nu se poate aşa ceva. Nu mai avem trotuar. Până şi stâlpii de înaltă tensiune au fost cuprinşi de gardul din cărămizi ale terasei“, s-a plâns Daniela, de profesie asistentă medicală, în timp ce-şi plimba micuţul în cărucior.

 Un alt bucureştean care locuieşte în zonă, de profesie inginer, a apus că nu este normal ca o terasă să ia din spaţiul public. „Vinovat e şi nebunul de aseară care a intrat cu maşina în zidul terasei, fiindcă, practic a pătruns pe trotuar şi putea omorî pietonii. Dar şi ăştia cu terasa sunt prea în stradă“, a spus bucureşteanul.

Se ridică un nou zid
La Terasa Azzuro angajaţii unei firme de construcţii lucrau de zor azi-dimineaţă la ridicarea zidului dărâmat aseară, sfidând pietonii. „Avem ordin să terminăm cât mai repede, să fie totul ca înainte“, a declarat unul dintre muncitori. „Plecaţi vă rog. Nu dăm nicio declaraţie. Nu avem voie să spunem nimic. Nu ne lasă şeful“, a spus una dintre chelneriţe.

Şoferul BMW-ului, amendat de 20 de ori
Un BMW a intrat aseară în zidul de cărămizi care delimitează terasa Azzuro. Cinci persoane au fost rănite uşor în urma accidentului, dar niciuna dintre persoane nu a acceptat să fie dusă la spital. Martorii au declarat că pe rândul de mese de lângă stradă nu se aflau clienţi. Şoferul avea viteză foarte mare şi nu a mai putut să evite accidentul, deşi pusese frână cu mult înainte de impact.

 Cristian Pitulescu (29 de ani), şoferul BMW-ului, are la activ 20 de sancţiuni deşi are carnet de doar trei  ani, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan. Potrivit Biroului de Presă al Primăriei Sectorului 6, terasa are autorizaţie de ocupare a domeniului public pentru 320 de metri pătraţi, pe perioada verii, şi nu există o reglementare cu privire la distanţa dintre terasă şi trotuar.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite