B’ESTFEST revine în 2011 pe iarbă verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a patra ediţie a festivalului va avea loc la iarbă verde, primele nume confirmate fiind Skunk Anansie şi Pendulum, potrivit unui comunicat transmis de Emagic.

FOTOGALERIE Revin la Bucureşti: Gotan Project, Gogol Bordello, Judas Priest, Whitesnake şi Scorpions

După un an de pauză, B’ESTFEST revine în 2011 cu o nouă imagine, într-un nou spaţiu.

1, 2 şi 3 iulie sunt zilele în care se va desfăşura cea de-a patra editie a festivalului, care anul acesta a dat betoanele din centrul capitalei pe iarba verde din nordul oraşului, la doar 10 minute de Piaţa Presei Libere.

Primele nume confirmate în cadrul programului din acest an sunt Skunk Anansie şi Pendulum, pentru prima dată într-un show live la Bucureşti.


Pe malul unui lac, în zona Pipera-Tunari, o suprafaţă verde de aproximativ 10 hectare urmează a fi transformată în B’ESTFEST CAMP, unde publicul va avea la dispoziţie trei zile pentru a experimenta atmosfera de festival.

B’ESTFEST va dispune începând din acest an şi de un spaţiu generos de campare destinat publicului, într-o zonă în care vor exista toate facilităţile necesare pentru un „summer camp” veritabil.

Festivalul va beneficia de o scenă principală şi mai multe arene secundare, publicul având la dispoziţie o varietate mult mai largă de experienţe festivaliere, de la concerte la expoziţii neconvenţionale, ateliere de creaţie, spaţii de relaxare, jocuri şi târguri cu produse hand-made, completate de zone de terase, baruri şi restaurante.

De asemenea, scena principală va funcţiona până după miezul nopţii, urmând să fie amenajată şi o zonă de entertainment.

Biletele pentru B’ESTFEST vor fi puse în vânzare în curând, mai multe detalii despre programul festivalului precum şi noi confirmari urmând a fi anunţate în perioada următoare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite