Bucureşti: Omagiu pentru Michael Jackson pe rimurile piesei „BEAT IT“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară în Capitală, fanii lui Michael Jackson s-au adunat la intrarea dinspre Charles de Gaulle a Parcului Herastrău, în faţa Teatrului Naţional din Bucureşti, dar şi în Parcul Crângaşi pentru a-i aduce un omagiu starului.

Fanii s-au strâns în Parcul Herăstrău şi în faţa Teatrului Naţional din Piaţa Universităţii pentru a-l imita pe Regele Muzicii Pop şi i-au scandat numele timp de cinci minute.

Citeşte şi:
Aiyana Lee Anderson, o mică Beyoncé cu origini româneşti

Pălării negre, mănuşi şi cămăşi albe, dar şi multe mişcări care îl caracterizează pe Michael - au fost elementele definitorii ale evenimentelor de aseară. „Sunt fana lui Michael Jackson de când aveam opt ani. Am fost la concertul pe care l-a susţinut în 1996 şi a fost super tare!“ a spus Florentina Ilie.

Părerile sunt împarţite în ceea ce priveşte această mişcare, mulţi dintre fani fiind dezamăgiţi că a durat puţin şi că nu a fost organizată corect. „A durat foarte puţin, doar o melodie şi nici aia toată! El merită mai mult!“ a spus Andreea Papastere, 15 ani, din Bucureşti. Nici Eliza Constandu nu a fost prea încântată de eveniment: „Este o prostie! Când Michael trăia, toată lumea îl critica. Acum toţi se cred fanii lui“.

Circuitul Michael Jackson
Din Parcul Herastrău, fanii au plecat în scuarul din faţa TNB, pentru se întâlni cu  mulţimea strânsă acolo. Mulţi fani au venit din alte oraşe, special pentru acest omagiu adus regelui pop.

Este şi cazul Cristinei Duche, în vârstă de 14 ani, care a venit din Craiova pentru a dansa pe piesa „Beat it“: „Acum jumătate de oră am ajuns în Bucureşti, special pentru Michael. Acum o săptămână am învăţat coregrafia de pe internet şi acum am venit să mă mişc. Îi pregătim şi alte surprize lui Michael!”

Fanii au continuat circuitul M.J. în Parcul Tineretului: „Nimeni nu şi-a dat seama mai devreme de ceea ce înseamnă Michael. Nu este foarte târziu, încă putem să-i demonstrăm dragostea noastră“, a spus Florentina Duşă, din Craiova.

„In memoriam Michael Jackson“, în Parcul Crângaşi
Tot aseară, Aiyana Lee Anderson şi Nicole Anderson au cântat în Parcul Crângaşi din sectorul 6, într-un recital în memoria starului pop, care a început la ora 20.00. Peste o sută de pesoane au venit să le asculte pe cele două interprete.

Marian Niculescu, impresarul celor două interprete, a declarat: „Sunt fericit şi onorat că Aiyana Lee Anderson şi Nicole Anderson au acceptat să le impresariez eu şi sunt convins că Aiyana va ajunge într-un timp foarte scurt un megastar”.

Întrebată ce anume îi place în România, Aiyana, în vârstă de 8 ani, a răspuns în limba română: „E cald. E foarte cald aici. La Londra este tot timpul ploaie”.

„Pot spune că Michael Jackson a fost prima bonă a fetiţei mele: ştiam că dacă o pun să asculte melodiile lui, copilul meu va sta cuminte şi îmi voi putea face treaba“, a spus Nicole Anderson, compozitoare de origine română stabilită în Marea Britanie.

Mica vedetă urma să îl cunoască pe Michael Jackson la Londra, în timpul turneului pe care starul american ar fi trebuit să îl susţină în vară. Ea a interpretat melodia „Amazing Grace“ şi alte patru melodii, dintre care două în duet cu mama ei.

Prietene bune şi fane ale lui Michael Jackson
Rizea Ana-Maria, în vârstă de 17 ani, se afla aseară în parcul Crângaşi: „Am venit pentru că locuiesc în apropierea parcului, dar nu ştiam că se va cânta live. Auzisem, însă, de evenimentul din Parcul Herăstrău“.

Matcu Mirela, 19 ani, din Bucureşti, regretă moartea timpurie a starului pop: „Dacă mai făcea un concert şi în România, aş fi dat şi zece milioane pe bilet să-l văd pe Michael Jackson!”

Neagu Andreea, în vârstă de 19 ani, tot din Bucureşti, este o fană înfocată a lui Michael Jackson: „Ascult melodiile lui Michael de când eram mică. Îmi place mai ales că dansează şi cântă cu pasiune”.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite