BACALAUREAT 2011: În Bucureşti au fost înregistrate 9.000 de contestaţii, cele mai multe la română şi matematică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 9.000 de absolvenţi de liceu şi-au înregistrat contestaţiile în Bucureşti, în urma examenului de Bacalaureat, cele mai multe la disciplinele română şi matematică. Rezultatele finale urmează să fie afişate pe 8 iulie.

Cei mai mulţi liceeni au fost nemulţumiţi de rezultatele obţinute la limba română şi matematică, pentru fiecare dintre aceste discipline înregistrându-se câte 3.000 de contestaţii.

Oficialii Ministerului Educaţiei afirmă că ponderea de promovabilitate la prima sesiune de Bacalaureat din acest an a fost, de 44,47%, la nivel naţional.

Din totalul de 200.000 de candidaţi, 661 au fost eliminaţi în timpul sesiunii de examene, pentru fraudă. Ei nu vor putea susţine testele în sesiunea din toamnă şi nici în cea din vara anului viitor.

„La nivelul municipiului Bucureşti nu există nicio unitate şcolară cu promovabilitate zero", au spus angajaţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Descoperă cine sunt vinovaţii dezastrului de la Bacalaureat în Bucureşti şi vezi cum au reacţionat directorii de la liceele fără absolvenţi!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite