Avocatul Sârbu despre urmărirea penală a lui Vadim: “Totul e un fâs. Nu riscă nimic!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul Cristian Sârbu, cel care a reprezentat în instanţă mai multe vedete printre care şi Adrian Mutu, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“,  că Vadim Tudor nu riscă nimic, deşi Parchetul s-a sesizat astăzi din oficiu în cazul scandalului de ieri.

„Infracţiunile de nerespectare a unei hotărâri judecătoreşti şi de ultraj sunt minore. E puţin probabil să rămână fără imunitate. Practic nu riscă nimic. Au mai existat parlamentari care nu au rămas fără imunitate, deşi erau anchetaţi pentru infracţiuni minore“, a subliniat Cristian Sârbu. Avocatul a adăugat că Vadim Tudor ar fi rămas fără imunitate, dacă ar fi fost incriminat de infracţiuni grave, ca tâlhărie sau omor.

Procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, a anunţat astăzi că Parchetul s-a sesizat din oficiu pentru nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti şi ultraj în scandalul de marţi privind evacuarea sediul PRM.„Va începe o urmărire penală şi criminalistică şi vă asigur că dosarul va fi soluţionat cu celeritate“, a declarat Laura Codruţa Kovesi.

Vadim le-a adresat ieri injurii executorului judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc şi poliţiştilor şi i-a aruncat un pahar cu apă în faţă executorului judecătoresc.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite