Avocatul Monicăi Columbeanu: „Este o răpire!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistratul consideră că ar fi trebuit judecată mai întâi hotărârea din aprilie luată de tribunalul din Bucureşti, în urma căreia Moni obţinuse custodia fetiţei.

Preluarea custodiei micuţei Irina de către Irinel Columbeanu în urma procesului de ieri, de la Judecătoria din Buftea, n-a rămas fără ecou din partea părţii adverse, chiar dacă decizia a fost dată în lipsa Monicăi Columbeanu.

„Astăzi am format declaraţia de recurs. Solicităm copia şi transcrierea procesului, precum şi motivaţia deciziei judecătoreşti. Nu putem pune acum problema unei sentinţe finale. Mai sunt de efectuat judecata fondului, a apelului şi a recursului. Dacă părţile nu vor fi tentate să tergiverseze, o decizie definitivă ar putea fi dată cam peste un an şi jumătate", a spus Ionuţ Dojană, avocatul Monicăi Columbeanu, în exclusivitate pentru „Adevărul de seară".

De asemenea, acesta numeşte decizia de ieri a instanţei din Buftea drept un caz de răpire în situaţia Irinei. „Hotărârea de la Bucureşti din 4 aprilie este superioară celei de ieri de la Buftea. Tehnic juridic este o răpire! Până să se ajungă aici, trebuia judecată mai întâi hotărârea de la Bucureşti", a mai spus avocatul Monicăi.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite