Avocata lui Vlas: „colegii se uitau ciudat la mine când am preluat cazul. Este un succes!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Păunescu, avocata Mariei Vlas, nu a fost ieri la Tribunalul Prahova şi nu a asistat la decizia magistraţilor de eliberare a fostei administratore SOV Invest. Se aştepta ca aceasta să fie sentinţa. Ea susţine că la început i-a fost frică să se implice în acest caz, dar s-a obişnuit.

„Am avut emoţii dar iată că a fost eliberată! Este un succes la care am avut şi eu o contribuţie“, spune Elena Păunescu.
Ea nu a putut să ajungă ieri la recursul judecat la Tribunalul Prahova, dar a fost sunată de o apropiată a Mariei Vlas, la sfârşit, pentru a o anunţa cum s-a terminat totul.

Avocata povesteşte că i-a fost frică la început, când i-a fost dat cazul. „Toţi colegii se uitau la mine ciudat dar nu s-a întâmplat nimic. Nu am primit niciun fel de ameninţări“, spune ea. De altfel, ea susţine că multora dintre rudele fostei administratore de la FNI le-a fost frică să o viziteze la închisoare.

Despre proces, ea susţine că Vlas a lucrat pentru Vîntu şi că în anumite situaţii, ca orice angajat, eşti nevoit să faci anumite lucruri pentru că „aşa zice şefu’“. „Toţi la serviciu înghiţim anumite lucruri cu care nu suntem de acord. Ea a făcut ce a făcut pentru mai mulţi bani pe lună. Cu siguranţă nu a fost ea creierul. Ea a fost ca o lucrătoare la ghişeu“, susţine avocata.

Ea a adăugat că mâine Vlas trebuie să se prezinte la Curtea de Apel Bucureşti unde se va judeca un proces pe latură civilă de la FNA. Printre cei citaţi se numără şi Nicolae Popa.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite