Avocat din Baroul Bucureşti, cercetat pentru o mită de 500 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avocat din Baroul Bucureşti este cercetat în libertate pentru dare de mită, procurorii anticorupţie acuzându-l că i-a dat unui agent de poliţie 500 de lei pentru a nu-l reţine pe clientul său, acuzat de furt calificat.


Aurel Bungărdean este acuzat de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Bucureşti pentru dare de mită.
Anchetatorii au stabilit că, în 15 octombrie, Aurel Bungărdean i-a dat unui agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov (denunţător în cauză) suma de 500 lei pentru a nu-l reţine pe clientul său care era cercetat pentru furt calificat. Imediat după remiterea banilor, inculpatul a fost prins în flagrant delict.


Inculpatului i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile, în 15 octombrie el fiind reţinut pentru 24 de ore de procurorii anticorupţie. Miercuri, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât cercetarea în libertate a avocatului ucureştean şi a menţinut decizia Curţii de Apel Bucureşti privind măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara.
La instrumentarea acestui dosar, procurorii au colaborat cu ofiţeri din cadrul MAI – Direcţia Generală Anticorupţie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite