Bucureşti: Se reface piatra cubică la Aviatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de reparaţie a bulevardelor pavate cu piatră cubică, Constantin Prezan şi Aviatorilor din vecinătatea Pieţei Charles de Gaulle, au început în urmă cu aproximativ trei săptămâni

Trei echipe a câte 15 muncitori lucrau azi-dimineaţă de zor la remontarea pietrei cubice. Ei au declarat că nu se schimbă în totalitate piatra de pe cele două artere, ci se repară porţiunile din carosabil unde s-au format gropi în şosea.

„Datoria noastră este să aducem pavajul la acelaşi nivel. Pe porţiunile de drum care se află mai jos scoatem pietrele, turnăm nisip, după care le punem pietrele la loc“, a spus Mihai, unul dintre muncitori. El a adăugat că nu ştie exact când se vor termina lucrările.

Se pare că municipalitatea a renunţat la gândul de a înlocui piatra cubică cu asfalt, deşi, după cum declarau reprezentanţii Administraţiei Străzilor în urmă cu un an, operaţiunea de reparaţie este mult mai costisitoare.

Alina Roman, directorul serviciului de la Primăria Capitalei spunea atunci că metrul cub de asfalt era 16 euro plus cinci euro manopera, iar cel de piatră cubică ajungea la 23 de euro şi 10 euro manopera.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite