Audieri în dosarul "Sex cu fotomodele": deputatul Nicolae Bănicioiu şi omul de afaceri Ionuţ Negoiţă au fost chemaţi la interogatoriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi s-au prezentat din oficiu la proces, şedinţa desfăşurându-se cu uşile închise. Negoiţă şi Bănicioiu apar în stenogramele procurorilor.

Mai exact, Tribunalul Ialomiţa a început, pe 24 noiembrie 2010, judecarea procesului a patru bărbaţi acuzaţi de către procurorii DIICOT pentru recrutarea a 80 de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux, sub paravanul unor agenţii de fotomodele.

Pe lista celor care au beneficiat de servicii sexuale plătite s-ar afla deputatul Robert Negoiţă, fratele acestuia, milionarul Ionuţ Negoiţă, interlopul Nuredin Beinur, dar şi alte nume sonore, precum Nicolae Bănicioiu sau Adrian Enache. Potrivit surselor citate de ziarulnational.com, întreaga filieră era condusă de Ion Tămârjan şi Relu Costan, iar fetele primeau diferite sume de bani, între 100 şi 500 de euro, şi promisiuni că ar putea deveni vedete şi apoi luate de soţii de către clienţii VIP.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite