Au vrut să vândă casa altora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte persoane au fost reţinute, în această dimineaţă, în Bucureşti, pentru înşelăciuni imobiliare după ce s-a descoperit că au încercat să vândă o casă ce nu le aparţinea.

Imobilul se află pe strada Pictor Ştefan Luchian din sectorul 2 al Capitalei. Este o casă cu etaj care acum se află în litigiu, având mai mulţi proprietari.Cu ajutorul rudei uneia dintre persoanele cercetate, care a locuit, în urmă cu mai mult timp în acea clădire, infractorii au pus mâna pe nişte documente, pe care le-au falsificat. Printre acestea se aflau acte de identitate ale proprietarilor, acte de proprietate şi procuri notariale. Anchetatorii spun că falsurile erau grosolane şi uşor de depistat. Totuşi, cei şapte încercau să păcălească diverse persoane.

Preferau reclama "din gură în gură"
Casa nu era scoasă la vânzare prin anunţuri publicitare. Infractorii recurgeau la transmiterea verbală, prin mai multe persoane. Capul reţelei, un bărbat de 50 de ani a mai fost cercetat pentru diverse înşelăciuni. Ceilalţi şase membri ai reţelei prestau diverse munci necalificate.
Informaţia că cei şapte vor să vândă imobilul a ajuns la Serviciul de Investigaţii Criminale al sectorului 4. După ce s-au convins de intenţiile infractorilor, poliţiştii au făcut două percheziţii domiciliare. În urma acestora au ridicat mai multe înscrisuri ce urmează să fie expertizate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite