Au lovit-o cu toporişca pentru că i-a prins la furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi seară, la Spitalul Floreasca, a fost adusă o femeie în vârstă de 56 de ani, din sectorul 2,  in stare critică, care prezenta mai multe leziuni la nivelul capului. Se pare că ea a fost agresată de mai mulţi hoţi care i-au pătruns în casă şi i-au furat unitatea centrală de la computer.

Marţi seară, în jurul orei 19.00, Liliana Panait şi-a sunat fiul pentru a-i spuen că a observat că a dispărut unitatea centrală de la computer şi că este posibil ca în casă să fi intrat cineva.

Brusc convorbirea telefonică s-a întrerupt, iar fiul său a încercat să-şi sune mama de mai multe ori, însă aceasta nu a mai răspuns. El a venit repede acasă împreună cu un prieten să vadă ce s-a întâmplat. Aici, şi-a găsit mama în holul locuinţei, lovită, in stare inconştientă. Unitatea centrală de calculator a gasit-o abandonată în curtea din spatele casei.

A dus-o repede la Spitalul Floreasca în stare critică. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.
Din datele obţinute în urma cercetării locului faptei, a necropsiei cadavrului, precum şi din declaraţii, s-a conturat ipoteza că la comiterea faptei au participat mai multe persoane şi că în momentul în care au fost surprinse de victimă, au lovit-o cu un obiect dur, mai exact cu o toporişcă.

După mai multe audieri, s-a ajuns la concluzia că doi tineri în vârstă de 19 ani, cu poreclele de „Flocea” şi „Ştrumf” fac parte din cei care au participat la faptă. Cei doi au recunoscut fapta.

Faţă de cei doi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a luat măsura reţinerii, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite