Athletic Bilbao, favorita lui Sorin Oprescu: „Sunt săraci și de aia îmi place de ei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, ieri, că îşi doreşte ca Athletic Bilbao să câştige finala UEFA Europa League pe care o va disputa pe Arena Naţională împotriva echipei Atletico Madrid, explicându-şi simpatia pentru basci prin faptul că "sunt săraci şi de aia îmi place de ei".

"Pe Bilbao o văd favorită. Îmi place de ăştia. Sunt săraci şi de aia îmi place de ei. Nu au mulţi jucători străini, au şcoală de fotbal. Sper să ne arate spectacol şi să şi învingă. Îi simpatizez. Sper să vedem multe goluri", a spus Oprescu, citat de Mediafax.

Oprescu a recunoscut că va avea emoţii până va vedea decolat şi ultimul avion cu turişti spanioli. "Sper să fie totul bine. Totul e în regulă, am făcut ce era de făcut. Acum nu mai putem face altceva decât să mai revizuim şi să monitorizăm. Este un eveniment frumos, o bucurie pentru cei care vor fi pe stadion şi pentru cei care vor urmări la televizor. Vrem astfel să aşezăm Bucureştiul pe harta evenimentelor mari internaţionale. Da, am emoţii, numai animalele nu au emoţii decât după. Până nu văd ultimul avion că se ridică şi toţi băieţii ăştia pleacă acasă o să am emoţii", a menţionat el.

Primarul a adăugat că doreşte să construiacă infrastructură sportivă pentru ca România să aibă din nou "talente cum a avut o dată". "Trebuie să facem infrastructură în linişte şi să creăm emulaţie în copiii ăştia. Altfel stăm să ne întrebăm că începem să avem stadioane dar nu avem talente, talente cum am avut o dată", a precizat Oprescu.

Primarul Capitalei, preşedintele FRF, Mircea Sandu şi preşedintele UEFA, Michel Platini, au premiat, marţi, în Parcul Tineretului echipele câştigătoare ale competiţiei Grassroots "Bucharest Trophy".

Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite