Bucureşti: Atenţie, astăzi se ridică maşini de pe Şoseaua "Ştefan cel Mare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După campania "Eliberaţi Piaţa Romană", iniţiată de "Adevărul de Seară", angajaţii Primăriei sectorului 2 Bucureşti s-au pus pe treabă şi au ridicat mai multe maşini parcate neregulamentar, în această dimineaţă. Din cartierul Ştefan cel Mare şi până la staţia de tramvai Alexandru cel Bun, echipajele primăriei au ridicat câteva zeci de maşini.

Încă de la primele ore ale dimineţii, firmele de ridicări auto au împânzit cartierul Ştefan cel Mare şi în mai puţin de 2 ore au eliberat tot bulevardul până la staţia de tramvai Alexandru cel Bun, ridicând câteva zeci de maşini. Cei cărora le-au fost ridicate autoturismele vor fi nevoiţi să plătească o amendă pentru parcare neregulamentară, apoi vor achita suma de 154 de lei pentru ridicarea maşinii, plus alţi 154 de lei, care constau în transportul până la garaj. În cazul în care proprietarul maşinii nu îşi ia vehiculul de la garajul firmei de ridicări auto în 24 de ore va achita încă o taxă de 214 lei. Această sumă se plăteşte la fiecare 24 de ore întârziere.

Dacă aveţi alte detalii sau aţi avut probleme cu maşinile ridicate de firmele primăriei ne puteţi scrie la adresa bucuresti@adevarul.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite