Atenţie! Presupuşi curieri ridică colete şi dispar fără urmă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FAN Courier a avertizat, astăzi asupra unor tentative de fraudă prin care o firmă utilizează numele companiei de curierat pentru a prelua coletele clienţilor, pe care apoi nu le mai livrează destinatarilor.

"Am descoperit recent faptul că există o firmă care funcţionează sub denumirea de Reality Express Curier şi susţine că are sediul pe strada Fabrica de Glucoză numărul 11C, Bucureşti, Pipera. La această adresă funcţionează un punct de lucru al FAN Courier, iar aceşti presupuşi curieri ridică coletele oamenilor şi dispar fără urmă", se arată într-un comunicat al FAN Courier.

FAN Courier avertizează clienţii că la datele de contact de pe site-ul firmei Reality Express Curier figurează adresa FAN Courier şi un număr de telefon care nu poate fi accesat.

"Îi atenţionăm pe toţi clienţii şi colaboratorii FAN Courier, credem că este important să fie vigilenţi şi să ştie că angajaţii nostri au echipament adecvat, inscriptionat cu sigla companiei şi legitimaţie care poate fi solicitată în orice moment, pentru siguranţă" a declarat, în comunicat, directorul de dezvoltare al FAN Courier, Adrian Mihai.

Compania a făcut o sesizare la poliţie privind această tentativă de fraudă.

FAN Courier are un portofoliu de peste 14.000 de clienţi, din care aproximativ 90% sunt persoane juridice (din domeniul imobiliar, telecomunicaţii şi IT, industria auto, cosmetică, leasing) şi un parc auto de 1.500 de maşini.

Compania, înfiinţată în 1998, este deţinută de trei persoane fizice, respectiv Felix Patrăşcanu şi fraţii Adrian şi Neculai Mihai.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite