Legea privind eutanasierea maidanezilor a fost amânată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Votul final la Legea care privește eutanasierea câinilor fără stăpân are loc astăzi în Camera Deputaților. Votul începe la ora 12.30. „Este posibil ca legea să cadă sau să fie votată și să se aprobe eutanasia ca mijloc de exterminare în masă ( trebuie să fie 167 de voturi pentru eutanasie). Dacă PDL-ul nu va avea suficienți oameni, este posibil să amâne votul pentru altă zi, cum a procedat și pe 31 martie 2011“, susț

UPDATE ORA 13.30 Deputații au hotărât astăzi retrimiterea către Comisia de Administrație Publică a proiectului de lege urmând să se reîntoarcă la vot peste două săptămâni.

CITEȘTE ȘI:  Luptă pentru maidanezi: sute de oameni protestează lângă Parlament faţă de legea reintroducerii eutanasierii

O CAPITALĂ, UN SINGUR PRIMAR Şapte războaie cu câinii, nicio victorie

Societatea civilă, iubitori de animale și ONG-urile pichetează din nou la Camera Deputaților în parcul Izvor în ziua votului final al proiectului eutanasiei.

Reprezentanții Asociației Cuțu-Cuțu spun că proiectul sterilizării pentru care pichetau acum doi ani, în același loc ca să fie aprobat, a fost transformat de către PDL în proiectul eutanasiei, prin introducerea unor amendamente speciale.

ONG-iștii au solicitat și 300 de locuri la balcoanele Camerei Deputaților pentru a asista la vot, însă au primit aprobare doar pentru 70.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite