Astăzi începe E-Mariage Fest. Află ce poți găsi la primul târg de nunți al sezonului 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piața Constituției găzduiește timp de trei zile E-Mariage Fest, un târg complet pentru nunțile din sezonul următor. Viitoarele mirese vor găsi aici toate cele necesare pentru organizarea unei nunți de vis.

Toate elementele necesare organizării unei nunți se găsesc în Piața Constituției între 4 şi 6 noiembrie - de la rochii de mireasă pentru toate gusturile, până la profesioniști în event planning. Numeroșii expozanții își oferă produsele și serviciile în premieră pentru cei care doresc să urmeze tendințele anului 2012 în domeniul nunților. De asemenea, cei care vor trece pragul târgului vor găsi nenumărate oferte și reduceri acordate de participanți.
Organizatorii au pregătit prezentări de modă, concerte, demonstrații și premii, iar pe vizitatori îi așteaptă și surprize speciale.

Elementul inedit al acestui târg îl constituie amenajarea unu stand special pentru contracte prenupțiale, o componentă nouă a Codului Civil, de la 1 octombrie 2011. Târgul mai este deschis până duminică, între orele 12.00 și 18.00.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite