Astăzi în Herăstrău şi în Piaţa Constituţiei: bătaie cu flori şi parada elevilor şi a târgoveţilor de Zilele Bucureştiului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii se pot bucura de cea de a treia zi de festin organizată de autorităţi. Florin Chilian, Taxi şi Zdob şi Zdub cântă deseară în Piaţa Arthur Verona.

Manifestările la cea de a 552 - a aniversare a Bucureştiului continuă şi astăzi! De la ora 10.00 până deseară la ora 21.00, bucureştenii pot merge la târgul meşteşugarilor în Parcul Herăstrău şi la Târgul Editurilor. La 11.00 vor fi deschise expoziţii de pictură şi grafică.

Tot în Parcul Herăstrău, de la ora 15.00, timp de o oră este programată bătaia cu flori, la ora 16.00 începe un program artistic de diverse minorităţi dar şi de Ansamblul "Dor transilvan" din Cluj şi de Orchestra Naţională de Folclor "Valahia" din Bucureşti.

La ora 16.30 va avea loc în Herăstrău Parada Târgoveţilor iar la ora 17.00 va începe în Piaţa Constituţiei parada elevilor de la liceele din Capitală. Sute de elevi vor defila în uniforme cu pancarte cu diverse mesaje despre specificul Bucureştiului.

În Parcul Tineretului va avea loc începând cu ora 17.30 un spectacol de echitaţie.

Spectacole artistice

Parada elevilor din Piaţa Constituţiei va fi animată de un spectacol susţinut de Alex Velea, Andreea Bănică, Andreea Bălan şi Connect - R.

Tot la ora 17.00 va începe în Piaţa Arthur Verona parada artiştilor pe picioroange de la Teatrul Masca iar la ora 19.00 va începe Gala Folk You. Vor urca pe secnă Emeric Set, Florin Chilian, Nicu Alifantis, Vama, Alina Manole Band, Mircea Vintilă, Taxi, Mircea Baniciu şi Zdob şi Zdub.

Îi Piaţa Constituţiei va avea loc în această seară începând cu ora 20.30 spectacolul "Piaţa îngerilor" adus din Franţa de Compania de Teatru de stradă Les Studios de Cirque.

Bucureştenii se pot înfrupta cu bucate tradiţionale preparate direct în faţa lor în Piaţa Obor, în Parcul de lângă palatul Copiilor şi în Parcul herăstrău.

FOTO Zilele Bucureştiului sărbătorite cu vin, pastramă şi magiun! Autorităţile au pregătit şi spectacole artistice

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite