Asistenta de la Maternitatea Giuleşti s-a reîntors la muncă, la Secţia de Terapie Intensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asistenta Florentina Cîrstea (36 de ani), acuzată de moartea celor şase bebeluşi arşi de vii în incendiul de la Maternitatea Giuleşti, s-a reîntors la muncă, potrivit ziarului Libertatea. De două săptămâni, femeia lucrează din nou în salonul de Terapie Intensivă.

Florentina Cîrstea a fost găsită principalul vinovat pentru moartea a şase nou-născuţi de la 16 august 2010, când a izbucnit un incendiu la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Giuleşti.

Atunci, asistenta a lipsit din salon 12 minute pentru a se duce la toaletă. Anchetată ulterior, femeia a stat 60 de zile în spatele gratiilor, în arestul Poliţiei Capitalei. Mai târziu, Tribunalul Bucureşti a luat decizia ca asistenta să fie cercetată în stare de libertate, la fel ca şi ceilalţi inculpaţi din dosar, potrivit jurnaliştilor de la Libertatea.

După eliberare, asistenta a fost rechemată la serviciu. Ea ar fi primit şi alte oferte de muncă din partea altor unităţi spitaliceşti. Femeia are doar interdicţia de a părăsi ţara, în momentul de faţă. Astfel, Florentina s-a reîntors la muncă, chiar în salonul de Terapie Intensivă de la Maternitatea Giuleşti.




București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite